Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll és a vonzás...

Az agykontroll és a vonzás törvénye lényegében ugyanazon alapul?

Figyelt kérdés
Elolvastam José Silva Agykontroll könyvét és a Titok című könyvet is. Az agykontrollt hasznosíthatóbbnak tartom, a meditációs technikát hosszabb idő kifejleszteni - ami kialakít egyfajta tudatosságot -, viszont több célra felhasználható. Van aki "űzi" mindkettőt? Érdemesebb inkább csak az egyikkel foglalkozni? Melyek a lényegi különbségek a két technika között?

2013. jún. 18. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez két külön dolog, én inkább az agykontrollt ajánlom.
2013. jún. 18. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
két külön dolog amik nagyon jól kiegészítik egymást,nekem a vonzás törvényével több pozitív tapasztalatom van,viszont a páromnak az agykontrollal vannak pozitív élményei,azt leszámítva hogy gyerekként a tanfolyam miatt elhitte hogy ő lehet pókember ami meg ugye nem jött össze
2013. jún. 18. 15:45
 3/4 anonim válasza:
Én ugyan azon erőre gondolok a két szó hallatán. Az Agykontroll inkább tudományosan és megmagyarázhatóan tanítja a vonzás törvényét, a Titok. c könyv pedig inkább spirituálisan közelíti meg azt. Szerint olyan közel áll egymáshoz a két dolog, hogy egybe sorolható. Csak a céljaidhoz vezető út és mód különbözik :)
2013. jún. 21. 01:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Köze van a 2 dolognak egymashoz. Sztem a vonzas törvenye egy törvenyszerüseg, ami ugyanugy müködik, mint a gravitacio, Archimedes es mas fizikai törvenyek. Ha akarod, ha nem, akkoris müködik. En nem ismerek ehhez kapcsolodo "technikakat", de ha vannak, akkor elegge felrevezethetnek, mert pl. ha "görcsösen" akarod bevonzani, azert nem sikerül, vagy miközben el akarod felejteni, pont hogy rajta agyalsz, ezert körülötte forognak a gondolataid, tehat pont hogy bevonzod.

A vonzas törvenye kifejezessel ihletö es azt hirdetö "szakertö"-nel ki tudna jobban megfogalmazni:

"A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez." - Abraham-Hicks

Az agykontrollban meg vannak technikak, amiket lehet hasznalni, ill. ezek kevesbe kötöttek, tehat szabadon kitalalni szemelyesen neked jobban megfelelöbbeket, es az agykontrollt jobban megismerve, sajat szemelyes tapasztalatokat gyüjtve jobban is tudod majd meditacios technikakkal celtudatosan iranyitani az eletedet.

2013. dec. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!