A vonzás törvénye minden esetben működik?
Figyelt kérdés
Nagyon be szeretnék kerülni egy kórusba, és hallottam a vonzás törvényéről, utána is néztem. Namármost, ha materializálom, hogy bekerülök, akkor ez megtörténik?2012. máj. 10. 20:06
1/11 anonim válasza:
Ha megpróbálod, mindent beleadsz, jó vagy és jónak találnak, akkor be fogsz kerülni. De azáltal, hogy erősen arra koncentrálsz, de fahangod van, úgy semmi esélyed.
2/11 anonim válasza:
Első válaszolóval nem értek egyet, mert semmi sem lehetetlen. Olyan nincs, hogy semmi esélyed, ezt el lehet felejteni. A vonzás törvénye minden esetben működik persze, de neked alapból pozitívan kell hozzáállnod az egészhez, ellentétben az első válaszolóval, akiből csak úgy áramlik a negativitás. A lényeg, hogy tudd, hogy be fogsz kerülni és el kell hinned, hogy be fogsz kerülni, ezután már vizualizálnod kell, hogy már bekerültél. Üdv.
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok negatív, csak reális. Nagy különbség. :)
4/11 anonim válasza:
Tudjátok vannak ezek a levélláncok, ha nem küldöd tovább 10 embernek akkor.....
Ez a vonzás dolog is ilyen, valamilyen marha kitalálta, az emberek meg terjesztik, mint egy vírus.
5/11 anonim válasza:
Azt hiszem erre illik a közmondás: "Senkinek sem repül a szájába a sült galamb." Ha így lenne, mindenki ki**szott gazdag lenne, és sikeres. A dolgokért tenni kell, a nagyobb dolgokért néha szenvedni is. Attól hogy erősen hiszel valamiben, nem fog csak úgy megvalósulni.
Én nem hiszek az ilyen dolgokban. Ha kell valami, szerezd meg.
6/11 anonim válasza:
A vonzás törvénye minden esetben működik?- NEM
7/11 anonim válasza:
Nem mert nem olyat akarsz magadnak amire valóban szükséged van.
8/11 anonim válasza:
Hát ha mindkét kezedben van egy mágnes és ellentétes pólusokat érintesz össze akkor tuti. Amúgy meg tanulj meg énekelni.
9/11 anonim válasza:
Ne azt akard bevonzani hogy bekerülsz, hanem hogy már bent vagy és ott jól érzed magad.
10/11 anonim válasza:
Kérdésre a válasz:
Igen, kivéve ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!