Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Történt már pontosan úgy...

Történt már pontosan úgy valami ahogy elképzeltétek? (Vonzás törvénye? )

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 22:21
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én annak idején elterveztem, hogy az első gyerekemet 2011-ben, a másodikat 2013-ban szülöm meg. Időben le is álltam a fogamzásgátlóról, és annak ellenére, hogy 2011 elején még csak megszakítással védekeztünk (először a babaszobát akartuk befejezni), összejött, és meg is született a baba 2011-ben.
2013. márc. 29. 13:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A vonzás törvénye egy baromság. Gondolj bele; bevonzod, hogy xy jöjjön veled szemben az utcán. Ezzel az ő TELJES TOVÁBBI ÉLETÉT megváltoztatod, hiszen nem fog találkozni z-vel aki esetleg egy zsíros állást tudna neki ajánlani. Vayg nem lép le egy autó elé, nem kerül kórházba, nem ismeri meg a leendő feleségét, aki ápolónő. De mivel z nem találkozik xy-nal az ő élete is meg fog változni, hiszen nem áll meg beszélgetni, egész máshogy alakul a sorsa, mintha te a hülye bevonzásoddal nem szóltál volna bele. Mással fog találkozni, mondjuk v-vel, akinek persze ettől megint csak megváltozik az élete, hiszen lekési az esti meccset, és nem kap agyvérzést a kedvenc csapata balf*sz játékától. MIvel nem kap agyvérzést, a kórboncnok, a tenetkezési vállakozó és egy egy rahedli más embernek az élete is meg fog változni, mert...

Na, hogy tetszik?

2013. márc. 29. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!