Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Történt már pontosan úgy...

Történt már pontosan úgy valami ahogy elképzeltétek? (Vonzás törvénye? )

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Már nagyon régóta tervezetem, hogy javítom az egészségemet és most vettem egy mágnesmatracot !
2013. márc. 23. 00:01
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Anyagi független lettem végeredményben
2013. márc. 23. 06:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban egy fejezete az életembe az anyagi függetlenség.
2013. márc. 23. 06:47
 14/22 anonim válasza:
42%
Nagyon koncentráltam, hogy ne szarjak be és sikerült! Bevonzottam magam időben a WC-be!
2013. márc. 23. 18:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A természetben az emberi tevékenységek ÁLTALÁBAN először mentálisan "születnek" meg (pl. terv, elképzelés formájában), azután materializálódnak. Ezért nem szabad úgy nekiindulni bárminek, hogy "úgysem fog sikerülni". (Akkor "természetesen" a kudarc fog "megvalósulni".)

A megvalósulás nem minden esetben az elképzelés szerint történik, pl. valaki nagyon akar magának egy "bigyó"-t, gyűjtöget rá, erre váratlanul megkp egy olyant valakitől ajándékba...

Magunk elé kell képzelni (mintegy álomszerűen magunk előtt látni) a kívánt dolgokat, vagy eseménysort, a tudat úgy rendezi a történéseket körülöttünk, hogy megvalósulnak a sok esetben képtelennek tűnő tervek is. (Jellemző de közérthető és gyakori példa sok sikeres sportoló életútja, akik között jelentős számban vannak olyanok, akik kisgyerek fejjel elhatározták, hogy olimpikonok, vagy világbajnokok lesznek, miközben az esélyük a körülményeik között akkor erre nulla volt. A kitartásuk, a szorgalmuk révén aztán megvalósultak azok a körülmények, amelyek lehetővé tették a céljaik elérését.

Ne feledjük a közmondást: minden kiskatona a táskájában hordja a marsall botot...

2013. márc. 24. 13:45
 16/22 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondoltam, pl egy találkozás alkalmával minde ugyanúgy történik, vagy pl arra gondolsz h lemész a boltba és pontosan úgy történik...
2013. márc. 24. 17:51
 17/22 anonim válasza:
100%
Az erős vágyakozás és koncentrálás a legtöbbször kevés, az is kell, hogy érezd, neked ez kijár ! Téged illet meg, mert mindent megtettél. ( ez csak akkor működik ha vki tényleg mindent meg is tesz, különben tudja az illető, hogy becsapja önmagát) Az erős koncentrálás is lehet probléma, mert a végén már csak a koncentrálásra koncentrál, magyarul rágörcsöl, az nem nyerő. Én arra jöttem rá, hogy nem kell semmit gondolni, filózni, feltételezni. Egy cél kell, amire vki vágyik de igazán, és MENNI, OTT LENNI ÉS CSINÁLNI ! Ez bejön, szerintem :)
2013. márc. 26. 21:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de egész hasonlóan vagy jobban történt sok esetben (sport, szerencse-játék, magánélet és egészségügyi területen).
2013. márc. 27. 17:45
 19/22 M.K.Andrea válasza:
100%
Próbáld ki ,akarj valamit nagyon és gondj rá, pl sárga suzuki, eddig 1 sem jött szembe veled de számold meg hányat fosz látni,ha ezt akarod!!
2013. márc. 28. 22:20
 20/22 anonim ***** válasza:
csak olyanok voltak hogy beszélni akartam, meg közeledni egy olyan személyhez aki nehezen nyílt vagy közeledett, és aztán megtette magától
2013. márc. 29. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!