Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szebb lett a gyermeketek,...

Szebb lett a gyermeketek, mint ahogy a születése előtt elképzeltétek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 22:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
Igen :)
2012. máj. 18. 23:02
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Még egy IGEN! :D
2012. máj. 18. 23:04
 3/28 anonim ***** válasza:
59%
Minden képzeletem felülmúlja a valóság!! És nem csak elfogultságból mondom, eddig bárki meglátta a fiamat egyből ájuldozott, hogy milyen szép. :D :D
2012. máj. 18. 23:10
 4/28 anonim ***** válasza:
44%

Én alapvetően azt vallom, hogy a 6 hónapnál fiatalabb csecsemők nem szépek. Mert még kicsi kis giliszták, később formásodnak.

Ellenben a kislányom, ő az első pillanattól kezdve gyönyörű volt! Még születés után is. Most 4 évesen meg igazi szépségkirálynő.

Ahhoz képest a 2. gyerekem tényleg ronda volt születés után, őt valahogy nagyon megviselte a dolog, vagy 4 napig olyan gyűrött volt, meg vörös foltok voltak az arcán, már azt hittem olyan is marad. Alig szopott, sovány volt, mint egy kis etióp. A hozzátáplálás neki viszont nagyon bejött, akkor összeszedte magát, azóta ő is gyönyörű. Sőt, kihullott a babahaja, és dús göndör haja nőtt a helyére, szóval most már mindenki a csodájára jár neki is.

2012. máj. 18. 23:15
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp :)
2012. máj. 18. 23:21
 6/28 anonim ***** válasza:
70%

Szia! A képzeletemben is gyönyörű szép kislány volt, na de most, leírhatatlan.Nem nadzolásból mondom, de bárki látja azt mondja, hogy milyen formás szép kisbaba, mindenkire mosolyog, egy tündér:)Imádom, életem egyetlen értelme!!!:)

egy 4,5 hós kislány anyukája

2012. máj. 18. 23:31
 7/28 anonim ***** válasza:
78%

az nem kifejezés:D de nem csak én voltam így vele:)))

Nálunk mindenki elkönyvelte hogy na majd 6 hó után kezd szépülni...hát 7 naposan készültek róla fotók, a munkatársaim is megkönnyezték:)Szóval IGEN:)

2012. máj. 18. 23:33
 8/28 anonim ***** válasza:
64%

Igen, sokkal!

Mindenki mondta, hogy ne legyenek nagy elvárásaim a külsejével, mert az újszülöttek ráncosak, nyomódottak, érdekes grimaszokat vágnak, girnyók, kékek, lilák stb. Láttam már én is pár újszülöttet, nem nagyon volt köztük igazán szép, aranyosak, de nem kifejezetten szépek :)

De a kisfiam gyönyörű volt, tökéletes kis fejecskéje volt, hatalmas szemei, nem volt ráncos, nem volt megnyomódva. Mondjuk császáros voltam, így őt nem igazán viselte meg a szülés :)

2012. máj. 18. 23:57
 9/28 anonim ***** válasza:
49%

Hű, megkérdezhetném, hogy minek köszönhetem ezt a 0%-ot? Rég nem érdekel a pontozás, tényleg, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy tanuljak belőle... Mármint, hogy mi nem volt hasznos a válaszomon, mert szerintem a kérdésre válaszoltam.

Utolsó voltam.

2012. máj. 19. 01:49
 10/28 anonim ***** válasza:
89%

Igen, soha nem gondoltam volna hogy göndör hajú gyerekem lesz! Mindig ábrándoztam milyen is lesz. Olyan kerek arca, mosolygós szemei vannak, közép barna rakoncátlan a haja, mint egy napocska:) kis husi

Mindig szépnek látom a lányom, de most vissza nézve a képeket, volt korszaka, amikor így vissza nézve annyira nem is szép így utólag:)

Belátom hogy vannak szebbek a lányomnál, nem vagyok vak, de nekem nagyon tetszik, olyan kis különleges, van egy kisugárzása, mindenki szereti, megszólítja.

2012. máj. 19. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!