Szebb lett a gyermeketek, mint ahogy a születése előtt elképzeltétek?
:)) Minden Anyukának,Apukának az Ő csemetéje a legszebb a világon,és ez így van rendjén.
Álmodni sem mertem ilyen csodáról,csak annyit tudtam 100%,hogy kék szeme lesz.Hatalmas sötét kék szemei,hosszú szempillái vannak,szép arcbőre neki,piros duzzadt ajkai.És a teste,olyan másfél éveshez illően jó "husis" , nem kövér hanem még a párnácskákból ami maradt vissza.Na meg ahogy viselkedik,mozog az teszi Őt imádhatóvá.
Azt azért meg kell mondjam,születése pillanatában kikékülve, kicsit nem a legbájosabb volt,de az enyém volt akkor is és a legszebbnek láttam.
Épp valamelyik nap kérdeztem a páromtól, hogy ő elképzelte-e, hogy hogyan fog kinézni a fiunk, ha végre megszületik. Ilyennek képzelte-e vagy más milyennek. Mert nekem komolyan semmi elképzelésem sem volt, hogy hogyan fog kinézni.:) Olyan furi volt rágondolni is.:) A férjemnek sem, azt mondta. Mikor megpillantottuk is, az öröm mellett is a csodálkozás volt előtérben. Nem volt kifejezetten szép csecsemő, mert a vákuum miatt hosszúkás volt szegénynek a feje, nagyon husi volt (4680g), inkább ezért jártak az osztályon a nővérek a csodájára, hogy mekkora baba.:)
Aztán mostmár másfél éves múlt, sötétszőke haja és nagy, mélykék szeme van, utóbbit az apukájától örökölte. Mostmár elfogultság nélkül állíthatom, hogy szép, mások szerint is.
:))))))))))))) jajj, le lettem pontozva:))
de ahogy már valaki írta, nekem a saját gyermekem a legszebb, mint mindenki másnak.
gyorsan lepontozni ezt is, ne lazsálj!!!!
:DDD jajj de szánalmas:)))
Az egyik válaszom le lett pontozva a másik nem. Na erre varrjak gombot. ;)
Édes pontrontók, miért nem tudjátok elfogadni, hogy valaki szépnek találja az újszülöttjét, van akinek nem? A lényeg, hogy mind egyformán imádjuk őket! Én még mindig nem értem...
Igen, gyönyörű! Sokan megcsodálják, milyen ügyes, szép, illedelmes kishercegnő.
Születésekor a csecsemősök nem győzték ajnározni :) A legszebb kórházi bodykat-rugikat kapta amíg benn voltunk. Nem volt vörös, duzzadt, deformált fejecskéje sem, pedig természetes úton született. De nagy hajjal azóta meg ... :)
Szia.
Ez egy érdekes dolog.Elképzelni azt a kis emberkét aki a pocakomban volt.A terhesség alatt mindig egy barna hajú,barna szemü babát gondoltam el és azt,hogy nehogy az apukája arrát örökölje(ez bejött)!:)Aztán meglett a 4 D-uh kép ott kiderült tisztára az apukája kisebb orral.Aztán megszületett jó kis sulyal 4360 gr volt és 57 cm.Mivel ilyen nagy baba volt nem is ugynézett ki mint az újszülött babák.Aztán teltek a hetek,hónapok a haja elöször kivilágosodott aztán kicsit sötétebb lett most olyan szökés barna.A szeme szine pedig nagyon szép kék olyan szürkés kék.Az ismerősök barátok azt mondták ha nem tudnák,hogy én vagyok az anyukája akkor kérdeznék milyen gyerekkel mászkálok én?!
Szóval ha nekem valaki azt mondja,hogy az én fiam szőke kék szemű lesz akkor azt kinevetem elég rendesen!És mégis van egy szép szöke kis hercegem aki nemsokára két éves lesz!:)
Nagyon köszönöm a válaszokat,olyan jó olvasni,annyira aranyosan írtok a gyerkőcökről! :)))
Nem tudom ki pontoz le,kérem ne tegye,nem is értem,mi értelme :(
Mindenesetre most mindenkinek dobok egy zöld kezet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!