Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szebb lett a gyermeketek,...

Szebb lett a gyermeketek, mint ahogy a születése előtt elképzeltétek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 22:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

igen,féltem h amikor megmutatják szülésnél, h ronda lesz,de gyönyörű volt:o)

Azóta is számomra a gyermekeim a tökéletesek,de rengetegen megcsodálják őket,főleg mert ikreknek nézik őket(nagyon kis korkülönbség van),mindkettőnek hatalmas kék szeme van,és vörös haja

2012. máj. 19. 07:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Az első lányom tökéletes volt, sokkal szebb mint bármelyik újszülött amit láttam azelőtt. A második lányom viszont kifejezetten ronda volt. Két hétig lelkiismeret furdalásom is volt miatta, hogy rondának gondolom, de ahogy elkezdett nőni egyre szebb lett. Most 2 évesen gyönyörű kisgyerek.
2012. máj. 19. 07:22
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen :-). Bar gondolom minden anyuka szepnek kepzeli el a kis pocaklakojar. En is annak kepzeltem el. Ferjem es en "szep" testreszeibol "raktam ossze" kepzeletben a kislanyunkat: kek szem, szoke gondor haj, igazi lanyos arcbeallitas, szep kicsi, formas ful, formas szep szaj....

Aztan megszuletett: nagyon edes, formas volt mar akkor, de a haja fekete gondor volt es a szeme kis szurke kinai (pedig nem vagyunk kianaiak)....de idy is szep volt.

Aztan par honap alatt megvaltozott: most gyonyoru szoke gondor haja van es kek szemei, amiket mindenki megcsodal :-).

2012. máj. 19. 07:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

nem:) Teljesen más vonásai voltak mint ahogy elképzeltem valaha is. Aztán egyre pofásodott:)) Most a legszebb 4 éves kisfiúnak látom :D (de ez így normális , nem? )

Aztán megszületett a lányom, ott már tudtam hogy a vörös arc, nem túl szép vonások, nagy krumpli orr behízott kis szemek (4,5 kiló volt) :DD nem marad így hanem egyre szebb lesz.

A harmadik babám is teljesen az első kettőre hasonlított újszülöttként, ő se volt egy szépség.

Viszont mindháromnak hatalmas több centi hosszú fekete haja volt (később kiszőkültek) amire irtó büszke voltam mert mindenki dícsérte:)

Viszont míg bent voltunk láttam nagyon szép kifejezetten reklám szépségű kis újszülötteket úgyhogy sok szép újszülött baba van akárki akármit mond.

2012. máj. 19. 08:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek. Én a második gyermekemet egyáltalán nem találtam szépnek amikor megszületett. Olyan volt, mint egy kis vízköpő. Nem túlzok ám! Mintha az apósom tükörképéből gyúrtak volna egy kis vízköpőt. Igaz, ő megsínylette a szülést, mert nem volt magzatvizem,így amellett hogy jól megnyomorgattam a kiúton, vér is több volt a kobakján az újra és újra rácsippentett oximetertől. Szóval nem csodáltam. Soha senkinek nem mondtam, hogy mit gondolok a külsejéről. Néhány hét alatt kisimult, fölszedett egy kis súlyt és megszépült. Összefutottunk az egyik csecsemős nővérrel, aki benézett a babakocsiba és örömmel nyugtázta kicsikémnek, -hogy te milyen szép lettél!-ezért gondolom, hogy nem csak én láttam ilyennek. Negyedik babámat gyönyörűnek láttam, de bizony még az anyukák is mondták, hogy ő a legszebb baba az osztályon. Pedig soha nem kérdeztem. Másik két gyermekem is nagyon szép volt amikor megszületett. Viszont soha nem képzeltem el, hogy milyenek lesznek ha megszületnek. Mindegyiket imádtam már az első pillanattól.
2012. máj. 19. 08:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!
2012. máj. 19. 08:41
 17/28 anonim ***** válasza:
70%
Szebb lett, de ami sokkal fontosabb okosabb, értelmesebb, tisztelettudóbb.. is.
2012. máj. 19. 09:57
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván le kellett pontozni...
2012. máj. 19. 10:59
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen:-)
2012. máj. 19. 13:14
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
15 vagyok.Mindenkinek adtam egy zöld kezecskét. Nem értem a lepontozást. Még csak nem is olyan egyet értek-nem értek egyet kérdés ez. Itt mindenki azt írta le amit érez, anélkül, hogy bárkit meg akarna győzni bármiről is. Vagy egy kóbor pontrontó járt itt, vagy nem tudom... de tényleg.
2012. máj. 19. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!