Hogyan lehet elerni az agyunkkal hogy visszajojjon hozzank a szerelmunk? Agykontrollra gondolok.
eh, nem bírsz elszakadni a "csókos" példámtól xDD
Hát annyira kell, hogy Te is elhidd, hogy ez meg fog történni. Egy pillanatra sem szabad az ellenkezőre gondolni!
Nekem vannak történeteim ,mert a titokkal is foglalkoztam sokat és nem csak azzal a könyvvel ,és agykonroll tanfolyamot is végeztem. De mindenhol megmondják,hogy adott személynek szabad akarata van.
Én eddig a szubjektív kommunikációt használtam arra, hogy az ex barátnőm-et rávettem arra ,hogy ne legyünk rosszbab ,hanem inkább legyen köztünk béke,mert így nekem is jobb lesz és neki is. Fél évig nem beszéltünk,és miután ezt programoztam azon a héten rendeztük a dolgokat.
Utána azt is programoztam,hogy megtaláljam életem szerelmét akinek én is a tökéletes lehetek ,és megtaláltam azthiszem :)
És még sok olyannak szoktam szórakozni ,hogy gondolok valakire és a napokban találkozom vele, vagy hallok róla.
Meg stb. stb.
De emberek szabad akaratát nem tudod megváltoztatni.
Vagyis inkább nem szabad. Úgy kell mindent programozni,hogy mindkét félnek a legjobb legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!