Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet elerni az agyunkk...

Hogyan lehet elerni az agyunkkal hogy visszajojjon hozzank a szerelmunk? Agykontrollra gondolok.

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 10:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Mivel minden embernek SZABAD AKARATA VAN. Ezt egy másik embernek NEM SZABAD manipulálni. Lehet sikerülne, de az nem lesz olyan ,mint amilyennek kéne, lehet te fogsz ráfizetni, sőt a karma törvénye is visszaüthet.
2009. aug. 26. 10:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Most konkretan velem az a szitu hoigy a baratnom szunetet kert a kapcsolatunkban egy honapot,de en mindenkepp akarom ezt folytatni.Hogy a fenebe erhetnem ezt el az agyam segitsegevel?Vonzzani akarom ot,hianyerzetet akarok benne hogy ujra egymasei legyunk.
2009. aug. 26. 10:58
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Ez önző dolog ,és ilyen dolgokra nem szabad használni. Azt programozd magadban,hogy minden úgy fog történni, ahogy mindkettőtöknek a legjobb lesz. És így az fog történni ,aminek kell. Lehet ,hogy most visszavonzanád ,és lehet az egészet megbánnád 1 vagy pár év múlva. És lehet Te szeretnéd,miközben ő szenvedne melletted valahogy bent,mert tudja mélyen bent ,hogy ez nem az ő akarata. Ezt akarod ?
2009. aug. 26. 11:00
 14/25 anonim válasza:
57%
Vágd fejbe v.mivel ... kómába esik, mikor felébred mond el neki te vagy az élete szerelme. Ez a tuti agykontroll.
2009. aug. 26. 11:06
 15/25 A kérdező kommentje:
Konkretan arra gondolok hogy a baratnom szunetet kert a kapcsolatunkbna egy honapot de igerte folytatjuk.En ebben a folytatasban biztos szeretnek lenni es vissza akarom ot kapni,hogyan erhetem ezt el az agyammal?
2009. aug. 26. 11:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Hanyszor kell naponta erosen gondolnom arra hogy mondjuk megcsokol,mit jelent az hogy erosen gondolni,es mennyi idon belul teljesul?
2009. aug. 26. 11:22
 17/25 anonim ***** válasza:

eh, nem bírsz elszakadni a "csókos" példámtól xDD

Hát annyira kell, hogy Te is elhidd, hogy ez meg fog történni. Egy pillanatra sem szabad az ellenkezőre gondolni!

2009. aug. 26. 11:42
 18/25 A kérdező kommentje:
Te honnan vagy ebben annyira biztos?van benne tapasztalatod,torteneteid amiket el is tudnal meselni nagyjabol?
2009. aug. 26. 11:46
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem vannak történeteim ,mert a titokkal is foglalkoztam sokat és nem csak azzal a könyvvel ,és agykonroll tanfolyamot is végeztem. De mindenhol megmondják,hogy adott személynek szabad akarata van.

Én eddig a szubjektív kommunikációt használtam arra, hogy az ex barátnőm-et rávettem arra ,hogy ne legyünk rosszbab ,hanem inkább legyen köztünk béke,mert így nekem is jobb lesz és neki is. Fél évig nem beszéltünk,és miután ezt programoztam azon a héten rendeztük a dolgokat.

Utána azt is programoztam,hogy megtaláljam életem szerelmét akinek én is a tökéletes lehetek ,és megtaláltam azthiszem :)

És még sok olyannak szoktam szórakozni ,hogy gondolok valakire és a napokban találkozom vele, vagy hallok róla.

Meg stb. stb.

De emberek szabad akaratát nem tudod megváltoztatni.

Vagyis inkább nem szabad. Úgy kell mindent programozni,hogy mindkét félnek a legjobb legyen.

2009. aug. 26. 12:13
 20/25 A kérdező kommentje:
ertelek,es ahhoz mit szolsz hogy amikor a baratnom szunetet kert tolem egy honapot azt irta igeri hogy folytatjuk,es en valahogy nem erzem azt hogy vege lenne a kapcsolatunknak erzem belul mintha folytatnank ,mintha mi sem tortent volna most.Szeretem ot s boldog akarok vele lenni,boldogga akarom ot tenni.2 eves kapcsolat.
2009. aug. 26. 12:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!