Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan manifesztáljak, mit...

Hogyan manifesztáljak, mit vizualizáljak, ha nem tudom pontosan mit akarok?

Figyelt kérdés

Épp az lenne a lenyeg ugye, hogy pontosak legyünk.

De en csak körülbelül tudom mit szeretnék.

Akkor így hogyan?

2023. jan. 26. 19:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Megvan az hogy mit nem akarok, de nincs meg az, hogy helyette mit.
2023. jan. 28. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Tedd le a sóvárgásod tárgyát és vedd fel hálás szívvel a kereszted, aztán lesznek céljaid.
2023. jan. 29. 12:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Ilyen keresztre gondolsz? Hát neki lettek céljai!

[link]

Tudom durva példa.

2023. jan. 29. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen, Ő felvette a keresztjét, de mindenkinek megvan a maga keresztje. Aki beszél róla és a keresztjével másokat tanít, az felveszi a keresztjét. De nem kell celebnek lenni ahhoz, hogy céljai legyenek valakinek. Ott van a narkós-alkoholista ismerősöm, ő is felvette a keresztjét és nézzenek oda, lettek céljai:

[link]

De ez csak egy-két példa.

Sokféle kereszt létezik: mérgező párkapcsolat, gyerekkori trauma, bűncselekmények, balesetek...stb

Minden kereszt lehet, amit felvállalva okíthatjuk embertársainkat akár arra, hogy ne kelljen át élniük azt, amit nekünk vagy arra, hogy ha már átmentek hasonlón, mint mi, akkor azt a szörnyűséget hogyan állítsák az emberiség szolgálatába.

Mert aki ezt cselekszi, az jót cselekszik. nem cselekszik jól, ha dicsekszik a keresztjével. Az azért van, hogy másokat tanítson.

Így lehet jobb hellyé tenni a világot, így lehet célokat találni.

De lehet cél egy álom megvalósítása is, ám az a cél, ami csak azt szolgálja, aki a fejébe vette, az egy önző cél. Nem minden cél jó, de minden kereszt jó, melyet megtanultunk felemelni, cipelni és általa jobbá tenni a világot.

Ez 2000 éves történet lesz lassan, mely örök érvényű. Aki azt a keresztet cipeli, az a legbölcsebb tanító, aki tudta, hogyan okítsa az embereket a jó megcselekedésére. Ha már mindenkinek meg van a maga keresztje, miért ne lehetne azokkal jobb világot építeni? Lehet, majdnem felépült teljesen.

2023. jan. 29. 17:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Mert a vonzás törvényét meg egyebeket azért találták ki, hogy öncélra használják, hatalmas ideákat kergetve, jól felméretezi az egót, ha meg csalódik akkor magát okolja. Ígéretes dolognak hangzik, mert tudják milyen mohó az ember, gyorsan akar meggazdagodni, azt akarja, hogy az egész világ a lábai előtt heverjen, minden IS sikerüljön neki. Az alapötlet jó, csak egy baromi nagy ego trippin'. Ehelyett a külvilágnak való nem megfelelés is lehet egy hiteles út, hogy nem mindenáron leszek sikeres, problémáim lesznek, de végighaladok az úton, akkor is ha belém állnak. Ha megnézed, nagyon sok élet azon múlik, hogy mennyire akarok megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Ajakfeltöltés, vegyem meg ezt-azt, sok pénzem legyen, sok barátom legyen... De hol vagyok ezekben én? A kereszt teljes mértékben rólam szól, mert az én keresztem, nem a társadalomé. Ha meg nem tudom mi a feladatom és csak hárítok, lehet hogy felvilágosítást ad az élet. Ilyenkor lép be a sors, mint szegény Judy esetében.
2023. jan. 29. 18:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs határozott célod és nem tudod, hova akarsz eljutni, hiába kérdezed, senki nem tudja az utat megmutatni.
2023. jan. 29. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy a kérdező a tudós klubb oszlopos tagja ha azt se tudja mit akar de azt nagyon :DDDD
2023. febr. 2. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes önismerettel foglalkoznod. Nem kell rágörcsölni persze, csak legyél nyitott. Pl. ne a szüleid vagy egy híresség példáját kövesd. Aztán sok embernek nem ahhoz van tehetsége, hogy konkrét valamit létrehozzon, hanem ahhoz, hogy mondjuk összekössön másokat. És persze ne úgy akard élvezni az életet, hogy csak fekszel és dől a lé, inkább úgy, hogy te mit adhatsz a világnak olyat, ami a többieknek is hasznos, ami jobbá teszi. Soha ne irigykedj mások sikerére (akár pont arra, hogy ők tudják, mit akartak vagy volt egy jó ötletük), mert azzal elítéled, amit meg akarsz szerezni és akkor persze, hogy nem működik. Érdemes vizualizálni magadban, hogy jól érzed magad munka közben, van értelme annak, amit csinálsz, élvezed, elismernek, tudsz jót tenni vele... és szerintem rá fogsz jönni. Ilyesmik nyomán lehet elindulni, hogy mi a helyszín? kik vesznek körül? Pl. otthon vagy szabad ég alatt vagy nyüzsgésben éreznéd jól magad? Szeretsz mozgásban lenni vagy molyolnál valamit elmélyülten? Inkább szereted, ha megmondják, mit csinálsz vagy magányosan intéznéd magadnak vagy főnök akarsz lenni? Ha volt már olyan érzésed, hogy "ezt de csinálnám én is, de nincs hozzá ez meg az...", akkor azt se add fel, kis lépésekkel haladj a cél felé és ne akard megúszni a lépcsőfokokat.
2023. márc. 2. 15:04
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Manifesztálj magadnak kritikus gondolkodást az áltudományokkal kapcsolatban, ígérem nem fogod megbánni.
2023. ápr. 27. 17:56
 20/20 anonim ***** válasza:
19 véletlen de mintha egyet értenék veled.Ne legyetek buták gondolkozzatok!
2023. ápr. 27. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!