Hogyan manifesztáljak, mit vizualizáljak, ha nem tudom pontosan mit akarok?
Épp az lenne a lenyeg ugye, hogy pontosak legyünk.
De en csak körülbelül tudom mit szeretnék.
Akkor így hogyan?
De nem tudok rajönni. Lassan 5 éve...
És annyira nem vagyok jó helyzetben hogy legyen időm lábat logatni, hogy na hatha holnap kikristalyosodik...
Ki mondja meg?
Mivan? :D
Képzelj el egy táblát, melyre írni fogsz. Vedd képzeletben a kezedbe a krétát vagy a filcet. érezd, hogy a kezedben van érezd a kréta vagy a filc tapintását, illatát. És írd fel, vésd fel a tábla legelső sorába hogy "Céljaim:"
Ha nem jut eszedbe semmi, akkor véss be alá egy nagy kérdőjelet. Napi egyszer vagy kétszer ismételd ezt meg. Mindig ugyanazt a táblát képzeld el, ugyanazon a biztos helyen. Egy nap meglepődsz majd, de a kérdőjel helyett valami egészen mást fogsz bevésni. na abba az irányba indulj el és ha megvan a célod, akkor már könnyebb lesz.
Vagy imádkozz ennél a táblánál, a képzeletbeli rejtekhelyeden Istenhez.
Ő majd segít, hogy megihlessen és együtt felírjátok a céljaidat a táblára.
Bizony mondom néked, ez működik, sőt még sok egyéb dolog is működik, hogy csodálkozhassatok rajta, mert itt van az idő. Itt van Isten országa.
"ha nem tudom pontosan mit akarok"
Ha nincs célod, hogyan akarod megvalósítani/elérni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!