Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan erősítsem a hitemet a...

Hogyan erősítsem a hitemet a sublimimalokban?

Figyelt kérdés

Egy éve kezdtem hallgatni, kaptam eredményeket már (szóval igen ezek működnek, én is szkeptikus voltam az elején, szóval ha nem hiszel az ilyenekben ne itt gyűlölködj/ítélkezz légyszi.

Tudom, hogy ez minden embernél máshogy működik, de szerintem attól függ az eredmény gyorsasága, hogy mennyire erősen hiszel magadban és az adott subliminalban. Valakinél már napok múlva lett eredmény, én meg inkább hetek, vagy hónapok múlva látok változást.

És bennem mindig van egy érzés, hogy mi van ha rossz subliminalt választok, és nekem másik működik, és félek hogy elpazarolt idő lesz az, amit a hallgatással töltök, mert éppen nem attól a készítőtől lesznek eredményeim. Szóval mindig van bennem egy kis kétség, pedig sok helyen olvastam, hogy bármelyik subliminal adhat eredményeket, ha elég erősen hiszünk.

Hogy tegyem erősebbé ezt a hitet, hogyan oszlassam el a kétségeimet?

2023. jan. 8. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9: nem csináltam még ilyet, de kézenfekvő ötlet sajátot gyártani, és nem is nehéz. (#8)
2023. jan. 13. 02:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!