Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Amit elgondolok azt látom a...

Amit elgondolok azt látom a valóságban, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje új hajszínen gondolkodok és ilyen sötét narancsos vörös hajszínt találtam ki, másokon is tetszik. Mióta ezen kezdtem el gondolkodni, már a 4.lányon látok ilyen hajszínt és pont olyan frizurával amilyet elterveztem, lehet épp divat de akkor is érdekes.

Korábban kék hajon agyaltam, bár ennél nem igazán éltem bele magam, de egy nap egy lányon kék hajat látok és pont olyan outfitben amilyent elterveztem hozzá, vagyis hasonlót, előtte pinteresten néztem ilyen outfiteket és kék hajat hozzá...

Nagyon régen még általánosban, volt ilyen gyors felelés pl.különféle kártyákat kellett húzni és arról az adott madárról vagy gombáról kellett egy egy mondatot elmondani és mivel nem készültem de egy madárról tudtam mondani valamit, azt akartam nagyon és meglepetésemre azt a madarat húztam, ezt még egy osztálytársamnak is elmeséltem, ő is csodálkozott.

Érettségin töri szóbelin nagyon féltem mivel alig tudtam valamit, de volt egy tétel ami baromi könnyű volt és egészen felelésig azt reméltem, hogy azt húzom és szerencsémre azt a tételt húztam így egy csomót tudtam róla mesélni, még a szaktanár is csodálkozott mennyit mesélek.

Valahogy meglep, hogy amit kigondolok vagy eltervezek azt később látom a valóságban is vagy megvalósul amire vágyok. Régóta van ez, csak van hogy egy időben nem is tűnik fel, máskor meg igen. Hogy nevezik ezt a jelenséget, van e valami megnevezése ennek? Olyan mintha így amit tudat alatt gondolok az így elém vetül mint vizualizáció vagy hogy mondjam. Aki jártas ebben szerintem tudja mire akarok gondolni. Aki nem az légyszi ne írjon hülyeségeket.:)

2022. máj. 27. 17:33
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
10..de szerintem akkor eem kéne máris mentális betegségre gondolni főleg ezotéria kat.ban ...meg ez a vonzás törvényét írja le nem betegség...ennyire ne gondod túl.
2022. máj. 27. 21:09
 12/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a kategória maga a mentális betegek gyűjtőhelye
2022. máj. 27. 21:11
 13/25 A kérdező kommentje:

Úristen, emberek.

Nem vagyok se skizofrén mentális bajom sincs..igen a vonzás törvényere gondoltam. Nem hittem volna hogy másokat ennyire zavar ha én bele képzelek dolgokat jelenségekbe..meg miért faj egyeseknek ez? aki normálisan válaszolt, köszönöm.

2022. máj. 27. 21:13
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem zavar mibe mit képzelsz, te kérdezted, hogy minek hívják azt amit az előbb kiidéztem. És jobb ha tudod, hogy ennek van orvosi definíciója is, mert ha véletlenül belefutsz ilyenbe akkor már nem fog meglepetésként érni a dolog.

És a legtöbb beteg nem gondolja magát betegnek, hiszen neki természetes összefüggés az, ami mások szerint meg nem úgy van. Ezért kell az ilyen dolgokkal vigyázni.

2022. máj. 27. 21:16
 15/25 A kérdező kommentje:
14.bem vagyok beteg, alá már le rólam...nem kell mindenbe betegséget látni és nem azt kérdeztem hogy betegség és kaptam rá választ..vonzás törvényre gondoltam, nem mentális betegségre akkor egészség témába írtam volna nem ezoteriaba de ha ennyire szerentel diagnózist írni, ott a helyed.
2022. máj. 27. 21:24
 16/25 A kérdező kommentje:
*szállj már le*
2022. máj. 27. 21:24
 17/25 A kérdező kommentje:
Továbbiakban nem szeretnék tőled valaszt kapni főleg ami firtató a skizofréniat..na szia.
2022. máj. 27. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:

15: Te tényleg hlye vagy. Nem kellene besértődni valamin, ami egy létező betegség és leírásod alapján lehetne úgy gondolni, hogy rizikófaktoros vagy.

Nem másztam rád, így nem is fogok leszállni rólad. Olyanon húzod fel magad, amin nem kellene.

Basszus, tényleg tükörbe kellene már néznie nagyon sok embernek. Attól, hogy nem nyalják ki a segged egy olyan válasszal, ami jól esik, attól még lehetnek igazak azok a dolgok, amik nem tetszenek.

2022. máj. 27. 21:28
 19/25 A kérdező kommentje:
18...erre többet nem tudok mondani...nem is nézem.tovabb a kérdést. Milyen emberek vannak....
2022. máj. 27. 21:29
 20/25 A kérdező kommentje:
18.szaszsor is leírom akkor se értenek meg hogy nem mentális betegséget írtam le hanem vonzás törvényét akartam jobban megtudni, de direkt írta. Is hiy aki nem ert hozta ne irjon erre te máris betegséget írsz.. jó hogy besertodok..
2022. máj. 27. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!