Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Amit elgondolok azt látom a...

Amit elgondolok azt látom a valóságban, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje új hajszínen gondolkodok és ilyen sötét narancsos vörös hajszínt találtam ki, másokon is tetszik. Mióta ezen kezdtem el gondolkodni, már a 4.lányon látok ilyen hajszínt és pont olyan frizurával amilyet elterveztem, lehet épp divat de akkor is érdekes.

Korábban kék hajon agyaltam, bár ennél nem igazán éltem bele magam, de egy nap egy lányon kék hajat látok és pont olyan outfitben amilyent elterveztem hozzá, vagyis hasonlót, előtte pinteresten néztem ilyen outfiteket és kék hajat hozzá...

Nagyon régen még általánosban, volt ilyen gyors felelés pl.különféle kártyákat kellett húzni és arról az adott madárról vagy gombáról kellett egy egy mondatot elmondani és mivel nem készültem de egy madárról tudtam mondani valamit, azt akartam nagyon és meglepetésemre azt a madarat húztam, ezt még egy osztálytársamnak is elmeséltem, ő is csodálkozott.

Érettségin töri szóbelin nagyon féltem mivel alig tudtam valamit, de volt egy tétel ami baromi könnyű volt és egészen felelésig azt reméltem, hogy azt húzom és szerencsémre azt a tételt húztam így egy csomót tudtam róla mesélni, még a szaktanár is csodálkozott mennyit mesélek.

Valahogy meglep, hogy amit kigondolok vagy eltervezek azt később látom a valóságban is vagy megvalósul amire vágyok. Régóta van ez, csak van hogy egy időben nem is tűnik fel, máskor meg igen. Hogy nevezik ezt a jelenséget, van e valami megnevezése ennek? Olyan mintha így amit tudat alatt gondolok az így elém vetül mint vizualizáció vagy hogy mondjam. Aki jártas ebben szerintem tudja mire akarok gondolni. Aki nem az légyszi ne írjon hülyeségeket.:)

2022. máj. 27. 17:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
26%
Igen, ezt hívják véletlennek.... Gondolj erősen egy lila manóra, teszek rá egy húszast, hogy egyet se fogsz látni.
2022. máj. 27. 17:38
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

A haj dolga egyszerűen úgy működik, hogy mivel ezzel foglalkozol, jobban észreveszed az ilyesmit a környezetedben. Egyébként is ott vannak, csak amíg nem érdekel, addig nem veszed fel ingerként.

A tételhúzás meg mák, sokakkal van így.

Báááár a leginkább azokkal van ez így, akik valójában tanulnak. Mindneki ismeri az osztály strébibébijét, aki azon stresszel, hogy hátha meglesz a 3as a dolgozatára, aztán 99%-osat írt:D

Az ilyen embereket perfekcionistának hívjuk. Ők csak a tökéletest és a teljesen zérót ismerik, szóval ha valamit nem tudnak tökéletesen, akkor állításuk szerint azt egyáltalán nem tudják. Ennek ellenére azért le tudnak belőle feleni 5ösre:D

Eleve a "könnyű tétel" fogalmát csak az ismeri, aki tanult. Hiszen aki nem tanult, annak minden ismeretlen, ha meg véletlen tud egyet, akkor "azt tudom" nem pedig "az könnyű". Hisz a "nem ismerem"ben nincs nehézségi fok:D

2022. máj. 27. 17:50
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Vonzás törvénye

Ez a hajszín dolog abból is fakad, hogy most figyeled is, hogy kinek van ilyen hajszíne, így nyilván többet látsz. Ugyanez a vörös és a kék hajra is igaz. Korábban a kék is trendhajszín volt, és divat a pinterestről kinézni outfiteket, sok embernek már nincsenek is saját elképzelései, csak pinterestje.

A tételhúzásnál meg, ha megfigyeled a te történetedet mesélik sokan, hogy azt akartam és az lett, vagy azt, hogy azt nem akartam, és végül azt húztam. A kettő között van egy csomó felelés, de ezeket lehet mesélni.

2022. máj. 27. 17:52
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
Kérlek azon gondolkozz, mi lenne ha a fidesz kormány megbukna és börtönbe mennének 🥺
2022. máj. 27. 18:32
 5/25 anonim ***** válasza:
43%
A skizofrénia is kezdődhet így. Légy szíves ne gondold túl a dolgokat.
2022. máj. 27. 20:13
 6/25 anonim ***** válasza:
5, ha valaki meglátja a jeleket, az nem skizofrén… jeleket küldenek, főleg annak akit direkt szivatni akarnak
2022. máj. 27. 20:29
 7/25 anonim ***** válasza:

Ki küldi a jeleket? Nem létező lények? Magasztos feljebbvalóink? És még direkt szívatni is akarják a tagot? Hát, ez tényleg csodálatos egy világ!

Kérdező! Hagyd a francba. Lépj túl rajta és végképp ne képzelj bele dolgokat mindenbe.

2022. máj. 27. 20:33
 8/25 anonim ***** válasza:
48%

Nézd ha naponta több összefüggő jelet is kapsz, na az már nem lehet véletlen

Azt hogy hogyan csinálják, nem tudom

De velem pl szívóznak…

2022. máj. 27. 21:00
 9/25 anonim válasza:
Vonzás törvényre gondolhatott a kérdező, itt szerintem ti képzeltek dolgokat mindenbe...skizofrénia??mi a fene ....teljesen átlagos kérdés ez.
2022. máj. 27. 21:01
 10/25 anonim ***** válasza:
29%

Én ezért hoztam a képbe a skizofréniát:

"Valahogy meglep, hogy amit kigondolok vagy eltervezek azt később látom a valóságban is vagy megvalósul amire vágyok. Régóta van ez, csak van hogy egy időben nem is tűnik fel, máskor meg igen. Hogy nevezik ezt a jelenséget, van e valami megnevezése ennek? "

2022. máj. 27. 21:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!