Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi volt a legkomolyabb dolog...

Mi volt a legkomolyabb dolog amit betudtál vonzani,vagy manifesztálni?

Figyelt kérdés

Személy vagy esemény vagy élethelyzet.

Kezdem én.

Karácsony előtt szerettem volna az egész családnak szép ajándékokat venni.De kevés lovém volt.Adtam fel a postán a leveleket, volt ott pár szerencsejáték.Nem igazán akartam venni a postás kérte hogy vegyek, hátha az ünnepekre szerencsém lesz.Kettőt vettem.Kimentem a kocsimba lekapartam mindkettőt.Az egyik telibetalált 10 millió fődíj volt rajta.Azonnal visszafutottam a postára mondom a postásnak hogy komoly nyereményt hogy lehet felvenni vagy igényelni.még mondja is viccelve,hogy 300 ezer ft-ig kifizetik pk-ben.Annyit úgy sem nyertem.Erre átadtam neki a szelvényt.Azonnal elkiabálta magát,lányok ezt nézzétek.Mindenki odajött azt nézte a szelvényt.

karácsony után jött meg a pénz,igaz ajándékot nem tudtam venni, de egy szép utazásra befizettem a családot.

2022. máj. 7. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Igen nekem is az a tapasztalatom, hogy egy nagy átverés, és pénzlehúzás, az egész ezotériázás, a vallással együtt.
2022. máj. 8. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Anyagiakban merve egy millio Ft. Legkozelebb mar tobbet kerek.
2022. máj. 13. 12:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Még gyerekként volt egy szituáció a lány testvéreimmel. Elmentünk önkéntesként ágakat,rőzsét szedni segíteni egy erdős területre egy felekezetnek. Oda egy mezőn át hosszú út vezetett a kiindulási ponttól.

Nagyon elfáradtam,ezért mondtam a húgomnak,hogy menjünk vissza a felekezetbe. Szóltam a nővéremnek,hogy vissza megyünk a húgommal.

Odaértünk a felekezet épületébe,ahol csak mi tartózkodtunk. Volt egy mentálisan beteg srác a közösségben,sokszor agresszív is volt,féltünk tőle. Azt vettem észre az ablakból,hogy ott van az épület előtt. A felekezet nyitva volt,bárki betudott menni.

Szóval amikor észrevettem,hogy ott van a bolond srác,behunytam a szemem és a nővéremre gondoltam,összpontosítottam minden erőmmel,hogy siessen segítségünkre vagy bárki a többiek közül( Akkoriban még nem volt telefonunk,hasonlók).

A srác végül nagy szerencsénkre nem jött be az épületbe :D A nővérem pedig nagyjából 20 perc múlva ott termett,hogy rossz érzése lett hirtelen és úgy hallotta,mintha a nevén szólítottam volna a semmiből,így úgy döntött megnézi,hogy minden rendbe van-e velünk :)

2022. aug. 4. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!