Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi volt a legkomolyabb dolog...

Mi volt a legkomolyabb dolog amit betudtál vonzani,vagy manifesztálni?

Figyelt kérdés

Személy vagy esemény vagy élethelyzet.

Kezdem én.

Karácsony előtt szerettem volna az egész családnak szép ajándékokat venni.De kevés lovém volt.Adtam fel a postán a leveleket, volt ott pár szerencsejáték.Nem igazán akartam venni a postás kérte hogy vegyek, hátha az ünnepekre szerencsém lesz.Kettőt vettem.Kimentem a kocsimba lekapartam mindkettőt.Az egyik telibetalált 10 millió fődíj volt rajta.Azonnal visszafutottam a postára mondom a postásnak hogy komoly nyereményt hogy lehet felvenni vagy igényelni.még mondja is viccelve,hogy 300 ezer ft-ig kifizetik pk-ben.Annyit úgy sem nyertem.Erre átadtam neki a szelvényt.Azonnal elkiabálta magát,lányok ezt nézzétek.Mindenki odajött azt nézte a szelvényt.

karácsony után jött meg a pénz,igaz ajándékot nem tudtam venni, de egy szép utazásra befizettem a családot.

2022. máj. 7. 13:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
15%

Nem értem, hogy ebben mi a vonzás? A mágnes vonzza a fémet, igen.

Vettél egyet, szerencséd volt, ennyi. Semmi hókuszpók nincs ebben.

2022. máj. 7. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
S azóta hányszor sikerült, így pénzt bevonzanod? Mert ha rendszeres, akkor rendben, de ha csak egyszer, az véletlen. Én csináltam az ezotériázást, a mentális problémaimon, kívül mást nem tudtam bevonzani, a vége pszicho doki lett. A céljaimtól még távolabb kerültem mint előtte.
2022. máj. 7. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Én ma reggel manifesztáltam egy teát egy kávét és egy vajas kenyeret.
2022. máj. 7. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Egy rakás idiótát, de azt atombiztosan.
2022. máj. 7. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Ami veled történt azt szerencsének nevezik, nem bevonzásnak 😀
2022. máj. 7. 19:38
 6/13 anonim válasza:
82%
Régebben tetszett nekem egy srác, szinte már szerelmes voltam belé. Még egy kis lapra is leírtam a nevét szívecskével többször is, hogy sikerüljön valami köztünk :D Lett is egy kis futó kaland,de borzalmas volt
2022. máj. 7. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Lottó számokra meditáltam, de próbáltam könnyedén, játékként kezelni a dolgot. Végül huszonötezer forintot sikerült szereznem így, ezt látva viszont a család már kezdett elvárásokat megfogalmazni ezzel a fajta "bevonzással" kapcsolatban.

A dolog így már elveszítette a tét nélküli jellegét és nem is működött tovább... 😑

2022. máj. 7. 20:10
 8/13 anonim válasza:
76%
A barátomat. Őszinte legyek annyira még nem fogott meg férfi elsőre mint ő. Egyre csak rá tudtam gondolni, aztán elkezdtem napló szerűen írni hozzá ez majdnem egy évig így ment, mígnem rám írt a semmiből, aztán jöttek a dolgok egymás után ,és most lesz három éve hogy együtt vagyunk .
2022. máj. 7. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon kényelmetlen eset bontakozott ki amikor egy társaságban éreztem, hogy az orrombol kezd kilogni a ta... De egyetlen eröteljes szipákolással sikerült bevonzanom!
2022. máj. 7. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
27%

Ez a bevonzás dolog korunk nagy mágiája, ami aligha igaz abban a formában, mint hiszik. Ha valóban igaz lenne, hogy ők tetszés szerint vonzzhatnak be dolgokat, akkor számtalan boldog ember lenne a világon, mindenki a neki megfelelő partnerrel lenne, lenne pénzen, stb. Azonban ez nem így van.

Az emberi életet sok minden befolyásolja. Például aki gyermekkorban éhen hal egy afrikai faluban, annak lehetősége sincs vonzani semmit. Aki pedig egy milliárdos gyereke, az már megkapott mindent, mi kellene neki? Ez a vonzás törvénye csak a középosztálybeli emberek szórakozása, akik nagyon ráérnek ezzel foglalkozni, amolyan valláspótlék ez nekik, ami Istent helyettesíti. Ők nem azt mondják, hogy az Isten megáldotta őket, hanem "bevonzották".

Ez a véleményem erről.

2022. máj. 8. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!