Mi volt a legkomolyabb dolog amit betudtál vonzani,vagy manifesztálni?
Személy vagy esemény vagy élethelyzet.
Kezdem én.
Karácsony előtt szerettem volna az egész családnak szép ajándékokat venni.De kevés lovém volt.Adtam fel a postán a leveleket, volt ott pár szerencsejáték.Nem igazán akartam venni a postás kérte hogy vegyek, hátha az ünnepekre szerencsém lesz.Kettőt vettem.Kimentem a kocsimba lekapartam mindkettőt.Az egyik telibetalált 10 millió fődíj volt rajta.Azonnal visszafutottam a postára mondom a postásnak hogy komoly nyereményt hogy lehet felvenni vagy igényelni.még mondja is viccelve,hogy 300 ezer ft-ig kifizetik pk-ben.Annyit úgy sem nyertem.Erre átadtam neki a szelvényt.Azonnal elkiabálta magát,lányok ezt nézzétek.Mindenki odajött azt nézte a szelvényt.
karácsony után jött meg a pénz,igaz ajándékot nem tudtam venni, de egy szép utazásra befizettem a családot.
Nem értem, hogy ebben mi a vonzás? A mágnes vonzza a fémet, igen.
Vettél egyet, szerencséd volt, ennyi. Semmi hókuszpók nincs ebben.
Lottó számokra meditáltam, de próbáltam könnyedén, játékként kezelni a dolgot. Végül huszonötezer forintot sikerült szereznem így, ezt látva viszont a család már kezdett elvárásokat megfogalmazni ezzel a fajta "bevonzással" kapcsolatban.
A dolog így már elveszítette a tét nélküli jellegét és nem is működött tovább... 😑
Ez a bevonzás dolog korunk nagy mágiája, ami aligha igaz abban a formában, mint hiszik. Ha valóban igaz lenne, hogy ők tetszés szerint vonzzhatnak be dolgokat, akkor számtalan boldog ember lenne a világon, mindenki a neki megfelelő partnerrel lenne, lenne pénzen, stb. Azonban ez nem így van.
Az emberi életet sok minden befolyásolja. Például aki gyermekkorban éhen hal egy afrikai faluban, annak lehetősége sincs vonzani semmit. Aki pedig egy milliárdos gyereke, az már megkapott mindent, mi kellene neki? Ez a vonzás törvénye csak a középosztálybeli emberek szórakozása, akik nagyon ráérnek ezzel foglalkozni, amolyan valláspótlék ez nekik, ami Istent helyettesíti. Ők nem azt mondják, hogy az Isten megáldotta őket, hanem "bevonzották".
Ez a véleményem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!