Azt hányan tudják hogy a 3. szemnek nevezett dolog valójában egy tudatosan elért skizoaffektív zavar?
# 2
Mi nem található meg az embernél szerinted?
A tobozmirigy?
Kedves Kérdező!
Csak te "tudod"! Csak te vagy olyan "okos"!
Hallgatni bölcsebb lett volna. Semmilyen tapasztalatod nincs az ügyben, csak a bazári minőségű pszichológiai olvasmányaid részleteit próbálod összetákolni valami elméletté. De épkézláb mondattá se sikerült.
A kérdésedből kiderül az is, hogy a hozzáférhető információt el se olvastad (pl. wkikipédia szócikke vagy a DSM-5).
Én nem tudtam.
Szóval velem ne számolj.
Ha kell segíteni, hívd viktort.
#3 a hüllő :DD
kérdező erre még nem is gondoltam. de ha már tudatos, akkor biztosan sosem lennék egyedül ;)
de ezt honnét szerezted? tudományos cikk, pszichológia, vagy tapasztalat (neked is nyitva van)?
Nem zavar. Ennyi erővel a futás is egy izomgörcs zavar. Attól, még hogy valami kapcsolódik valami máshoz, nem azobosítható vele, és főleg nem lesz zavar.
Ez egy eléggé örvény alapú dolog. A tudatalattinak valamilyen formákban trippelni kell hogy a csakrái nyíljanak. Ez skizoaktív, igen. Erről még se nem skizofrénia, de még kevésbé zavar. Sokan azért lesznek skizofrének, mert nincs letisztulva a tudás a tudatalattijukban, avagy nem túl pontosan gyakorolnak, de ettől még nem lesz irányíthatatlan formában, ergó nem lesz betegség, és ismétlem sokadjára, nem lesz se zavar, se zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!