Vettem egy Philips Ambilight 3 7300 series tv-t. Kifogástalan 10/11. De két dolog picit zavar amit ha valaki segitene megoldani azt megköszönném ?
Első passz.
Bluetooth. Próbáld fordítva. A telefonnal keresd meg a tvt. Esetleg egy masik blue app al.
Második passz :)
a tévébe épített böngészők - szerintem - nem teljes értékűek. Egy csomó dolgot tudnak de lehet hogy pl egy capthca-nál elakad. Nem úgy kezeli ahogy kellene. A saját tévénken ha egy asztali gép böngészőjét veszem alapul, amint írtam nem egészen úgy kezeli az oldalakat. Ezt el kell fogadni, hogy ilyen.
Az első lehet akár szoftveres hiba, vagy épp hiányosság. Esetleg szándékos tiltás is, bár az nem így szokott kinézni. Ezzel sokat nem tudsz tenni, maximum a TV rendszerét tudod frissíteni (amit soha nem ajánlok, mivel rendre többet árt, mint használ).
A másodikat okozhatja az is, hogy a telefon nem látható módban van. Régebben ezt külön engedélyezni kellett a bluetooth beállításai között, ma viszont már sokszor az is elég, ha azon a képernyőn van a telefon, ahol listázza a bluetooth eszközöket, és a képernyő nincs lezárva. Plusz, mint azt előttem is írták, érdemes fordítva megpróbálni, és a telefonnal kerestetni a TV-t. Párosítás után már nem lesznek hasonló gondok.
1.
Mivel ezen Android rendszer van, ezért kipróbálnék más böngészőket. (főleg amelyik reklámszűrő kiegészítőt is támogat)
Alkalmazások > Google Play Áruház menüpontban
Nem igazán van tapasztalatom, mivel nincs Androidos eszközöm.
Legutóbb Firefox-ot tettem fel ismerős tablet-jére, uBlock szűrő kiegészítővel, amikor sorozatokat akart nézni.
Biztos van jobb alternatíva is.
2.
Rendszerint csak pár Bluetooth profilt szoktak a TV támogatni, így nem tudnak mindenféle eszközhöz csatlakozni.
Sajnos a leírásában nem találtam meg, hogy ez a TV milyen profilokat támogat.
Ismerős TV-je például a következő profilokat támogatja:
(pár napja kerestem, hogy neki miért nem ismeri fel a Bluetooth hangszórót és a telefonját)
HID - egér, billentyűzet kezelés
HOGP - energiatakarékos módban működő egér és billentyűzet kezelés
3DSP - 3D szemüvegek kezelése
SPP - szabványos adatcsatorna (pl. hang-videolejátszás távirányításához)
Viszont telefonjáról a képet át tudja küldeni (hanggal), - igaz wifi-n keresztül. (Screencast/Screen mirror)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!