Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Akik szerint az agykontroll...

Akik szerint az agykontroll nem létezik, erre mit lépnek?

Figyelt kérdés

A módszertanról:

A kisorsolt személy egy széken foglalt helyet, miközben a vizsgált alany, Tristan Harris a vele szemben lévő széken ült. Mindkét személy kinyújtotta a kezét, a köztük lévő asztalra tették, majd megérintették egymást, Harris szerint ezáltal lesz hozzáférése a másik ember tudatához.

Ezek után a páciens erősen koncentrált egy élethelyzetre, képre, zenére, szóra, vagy akár csak egy számra, tulajdonképpen egy általa kitalált dologra, melyet az asztaltól való távozás után leírt egy papírra. Ezt a folyamatot ismételték meg összesen ötvenszer.

Eredmény:

A kutatás eredménye azt támasztotta alá, hogy Tristan Harris valóban rendelkezik az említett képességekkel. Az ötven vizsgálatból negyvenkilencszer tudta megmondani, mire gondol a vele szemben ülő egyén. Mivel az itt említett dolgok változatosak voltak (pl. tengerparti nyaralás, barlang, különböző dalszövegek) ezért a kutatók kizárták a véletlen lehetőségét.

Konklúzió:

A kutatás egyetlen konklúziója, hogy Tristan Harris rendelkezik természetfeletti képességekkel. Hogy miként használja ezeket, valamint hogy hogyan képes ezen képességét használni, arra remélhetőleg a további kutatásokból nyerünk választ.

2022. febr. 6. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
94%

Nem is próbáltam, mert egyáltalán nem érdekel, ugyanis nem jelent meg sem a Medicinában, sem a Scientific Americanben.

Bulvársajtóval meg nem foglalkozom, már elmondtam.

Há ! Tusé!

2022. febr. 6. 23:12
 62/71 anonim válasza:
95%

Az agykontroll ebben az esetben teljesen buka és hamis.

Ugyanis Én teljesen más eredményeket tudtam produkálni a marson levő kutatóintézetemben melyben 1000 alkalomból 1000-er tudtam pontosan megmondani a velem szemben ülő gondolatait! Anélkül, hogy hozzá kellett volna érnem bármelyikükhöz is. Amúgy is, ha hozzáér ahhoz akinek az agyát olvassa akkor rövidre zárja az emberben futó áramkört ami miatt az olvasás során blokkol az agy és nem tud olvasni, sőt le is fagy az olvasó teljesen.

Szóval és a saját vizsgálati eredményeimmel és a kutatási módszertanommal cáfolom azt a zagyvaságot amit Te idehordtál elénk! Bumm Ennyike!

2022. febr. 6. 23:59
 63/71 anonim ***** válasza:
Te pedig nem tudod bizonyítani, hogy igazad van :)
2022. febr. 7. 01:24
 64/71 anonim ***** válasza:
100%

#56 "Ha ilyen kutatás nem létezik, akkor én találtam ki, vagy mi? Akkor csak értelmes vagyok, ha ilyet ki tudok találni!" - te írtad :D Ennyire nem lehetsz sötét.

#öngól

#szilvásbukta

#beownoltalak

#nagyotkoppantál

#extrémbénabeszólások

#akérdezőegyóvodásszintjénvan

2022. febr. 7. 01:27
 65/71 anonim ***** válasza:
22%
Van aki szerint nem működik?
2022. febr. 7. 07:04
 66/71 anonim ***** válasza:
84%

Tesám!

1 nem tőlem idéztél. Feltételezem hogy rossz a szám. 65 itt az első hozzászólásom.

2 mi ez az "úgyhogy szèp öngól volt" spamelés? Rohadt unalmas. Legyél már kreatívabb, légyszi!

2022. febr. 7. 09:22
 67/71 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de kár hogy törölték azt a kérdést :)
2022. febr. 7. 10:50
 68/71 anonim ***** válasza:
100%
68 na ez most kinek ment (…volna)?
2022. febr. 7. 11:11
 69/71 anonim ***** válasza:
100%
68 a kérdés kölcsönös.
2022. febr. 7. 11:12
 70/71 StinkyDiver válasza:
100%

Brit kutatók bebizonyították hogy aki lóval imádkozik az nem jut előrébb. És ez tudományosan bizonyított TÉNY !!44!

Szóval gyerekek, ne etessétek ezt a csóró trollt, aki nyilván egy új világtudat vagy valami hasonló hiteles oldalon olvasott egy marhaságot. Felfogásbeli képességek hiányosak szegénynél.

#zeroIQ

#gagyikontroll

#oops

#ownoltalak

#Simánhülyevagy

2022. febr. 9. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!