Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Több hónap gyakorlás után...

Több hónap gyakorlás után megtanultam a telekinézist.Szilárd tárgyakat is tudok mozgatni, van még aki komolyabb szinten elsajátította?

Figyelt kérdés

Agykontroll után kezdtem vele foglalkozni.

Papírlapot az asztalon akartam először megmozdítani.Emlékszem az első próbálkozásokra, feszülten koncentráltam,majd egyszer megtörtént.Elcsúszott a papírlap az asztalon.Utána megpróbáltam ellenkező irányba, az is ment.Majd tollat akartam mozgatni és ceruzát ez is ment.Ekkor éreztem mintha a sok koncentráció hatására az agyamban valami megváltozott volna.nem tudom pontosan leírni, ezért is akartam ezt megkérdezni, hogy aki ezt gyakorolja, érzett valami hasonlót?

Jelenleg kisebb porcelán tárgyakat is tudok mozgatni, akaraterővel.

Nem tudom meddig tudnék a gyakorlással eljutni, sok mindenre gondoltam.

Remélem lesz pár válaszoló, aki jártas ebben.

2021. márc. 14. 14:49
1 2 3
 21/25 SZücsöm ***** válasza:
100%

20 Nem is állítottam hogy lehetetlen. Én is láttam már olyan videót ami hitelesnek tűnt de az se pörgött úgy mintha ventilátorral nyomatnák 1000-el.

A kérdező állításait pl viszont erősen kétlem mert már az is nehezen hihető hogy 1. próbára telibe mozgatta a papírt azaz még csak nem is az egyensúlyából mozgatta ki.

Az meg hogy kis porcelán tárgyakat mozgat legalább ugyan annyira (ha nem még inkább) nehezen hihető állítás. Lényegében a "legdurvább" még talán hitelesnek TŰNŐ videóban is csak 1 üres alumínium italos dobozt mozgattak.

Bár több angol nyelvű portálon/fórumon is olvastam olyan állításokat hogy tollakat (írószer) golyókat mozgatnak de ezen személyek sohasem töltenek fel videókat az állításuk bizonyítása végett.

2021. márc. 15. 10:10
 22/25 anonim ***** válasza:

azt kipróbálni bárki kipróbálhatja, csak van papír meg pl ceruza a házban + egy átlátszó akármi.

ha működik igaz, ha nem nem.

nekem sikerült, kiadtam hogy jobb vagy ball azt arra forgott. ez pont az amit le lehet tesztelni agyalás nélkül.

de #20 mellet állok abban, hogy nagyobb tárgyaknál ugyanez nem valószínű.

2021. márc. 15. 22:59
 23/25 SZücsöm ***** válasza:
62%
22 Azért nem ilyen egyszerű. Nekem 3 hónap után erőseket elmozdul de nem feltétlenül arra amerre akarom és vannak napok amikor zéró eredmény. Ha valakiben nincs hit vagy valamiféle makacsság hogy ő azért is utánajár a dolognak akkor pár nap gyakorlás után abbahagyja mondván : "Egy hete csinálom és semmi nem történt tehát ilyen nincs." És lássuk be a nagyon nagy átlag az ilyen, azonnal akarják az eredményt és ha nem jön akkor feladják.
2021. márc. 16. 19:04
 24/25 anonim ***** válasza:
41%

Megy az Teleki I. vagyok. Nézem ki mit csinál s ha úgy van megmondom ki mit hova és meddig.

A hozzá se kell nyúlni, puszta akarattal, gondolattal, S a megfelelő szavakkal mozogattatom akár a több tonnás tárgyakat is.

2021. márc. 16. 22:31
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia, nekem 13 éves koromban sikerült 1-2 hónap gyakorlás után, utána teljesen megváltozott a világképem, de azóta nem gyakorlom, és komolyabb tömegű tárgyakat nem sikerült, ha porcelánokról beszélsz nem tudom, hogy komolyan mondod, vagy csak viccelődni akarsz

Ha feltöltesz videót róluk, az tényleg érdekelne

2021. ápr. 7. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!