Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért nem sikerül szuperolvasnom?

Miért nem sikerül szuperolvasnom?

Figyelt kérdés
A villámolvasást tanulom Paul R. Scheele hanganyagával. Nem tudom elérni, hogy kitáguljon a látóköröm és így a szuperolvasással sem boldogulok.Tudna valaki ebben segíteni? Vagy olyan oldalakat, szakértőket ajánlani (lehetőleg az interneten) amik/akik tudnának segíteni nekem?

2014. okt. 27. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy szuperman. A lényeget kell keresni.
2014. okt. 27. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inkább Lantos Mihály könyvét ajánlanám, fényévekkel jobb mint a Paul Scheele-féle.
2014. nov. 15. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Először én is pont Lantos Mihály könyvét olvastam, de szerintem abban csak a lényeg van benne. Abból nem sikerült megtanulnom a villámolvasást (bár még a Paul R. Scheele-sel sem sajnos, de úgy gondolom, hogy ez a hanganyag többet segít). Neked sikerült?
2014. nov. 15. 23:47
 4/4 anonim válasza:
Szia! Én úgy szoktam csinálni, hogy a lap közepére nézek, és "bambulok". Így látom az egész könyvet. Egyébként Lantos Mihály könyvét és tanfolyamát ajánlom én is, azért is jobb tanfolyamon, mert ott ha van kérdésed, akkor tudnak neked válaszolni és segítenek mindenben.
2014. nov. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!