Van egy számomra megvalósíthatónak tűnő célom, de mégsem sikerül vajon mi lehet a hiba?
Két dolgot gondolok erről.
1.A sikerhez az agykontrollban (de az élet más területén is) 3 dolog szükséges.
a. Vágy Ha ez nincs,akkor megette a fene azt egészet!A vágy,az a fajta pozitív hajtóerő,mint autóban a benzin:Ha ez nincs leáll az autó.
b. Hit. Ezy is nagyon fontos! Jézus mondta annak idején:"Hitetek segítségével hegyeket mozgathattok meg".És ez tényleg így van:A hit érdekes és csodálatos dolgokra,gyógyításokra képes.
3.elvárás. Talán ezt a legnehezebb elérni,ill. megfogalmazni.Ide két olyan alapvető dolog tartozik,mint a mindennapi,legalább egyszeri agykontrollgyakorlás és a negatív gondolatoktól való tartózkodás,azok "kigyomlálása."
Végül:Ha mindezek nem hoznak számodra eredményt:Talán Istennek más célja volt (vagy van)veled:Egész egyszerűen "nem engedélyez" számodra valamit.Hogy miért,az rejtély,ezt én sem tudom,ezt csak ő tudhatja.
Kérdező létezik az öngyógyítás amely állhat gondolati technikából vagy saját kezünkkel végzett gyakorlatokból.
Persze nem mindenre elegendő pl. az öregséget nem lehet megállítani csak lelassítani a rombolását de igy van ez a genetikai problémákkal vagy a fertőzésekkel is.
Keress rá ebben megtalálod miképp kell használni a saját erődet gondolattal illetve a saját kezedet.
Én 72 éves vagyok és megállítottam már több éve az őszülést, rengeteg a hajam és nem őszültem meg lelassítottam a ráncosodást és általában 50-60 körülinek gondolnak idegenek. 8 évvel ezelőtt hirtelen romlott a látásom megnézettem. Kiderült szürke hályogom lett. Az egyik szemem meg műtettem, a másikkal nem mentem vissza- kísérleteztem a gyógyításával tegnap előttig. Nem csak hogy nem romlott és nem vakultam le, hanem fokozatosan gyógyult és egyre jobban láttam vele két évvel ezelőtt már.
De aztán leálltam a kezelésével és egy évvel ezelőtt ismét elő jött fokozatosan romlott a látásom a kezelésem nélkül- győzött az időskori leépülés. Most csütörtökön megműtötték. -- részemről csupán kísérlet volt. De ha valaki fiatal akkor tartós gyógyulást képes elérni.
A Te hajhullásod vagy megfázás vagy hajhagyma megbetegedése vagy genetikai hajlam. S mivel nem tudni mi okozta, igy ha el is éred a javulást és ismét lesz hajad, akkor is előrelátásból heti rendszerességgel 1X legalább ismételni lesz szükség.
Talán nem látható jól- heti egy alkalommal.
Nagyon rosszul látok még a műtét után-még összemosódik- de erőltetem itt is, most is.
s igazad van az ember nagyon sok mindent elérhet akaraterővel, tehetséggel és szorgalommal. Kívánom sokáig ilyen maradj.
Még mindig én ezt a blogomat is keresd meg
3. Figyeljetek oda a kamaszokra!!-- Egészségünk megőrzése
igaz a fejezet cim nem utal rá, de csak az eleje ami a gyerekekre való odafigyelésre szólít fel épp a GYK oldalra írt meséik miatt.
De utána mér a fiataloknak és felnőtteknek szól pl a hajhullás problémájáról kezeléséről is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!