Te milyen konkrét dolgot vonzottál be a Titok gyakorlásával? És tettél-e valamit érte az álmodozáson kívűl?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 19:36
1/6 anonim válasza:
én egy pólót,de egyedi póló volt,akkor nem tudtam erről a bevonzásos dologról,csak aznap sokat álmodoztam hogy egy olyan pólóban vagyok,aztán mentem egy olyan boltba,ahol addig sosem voltam,és ott volt egy pont olyan póló,csak egy volt belőle,és megvettem
2/6 anonim válasza:
Rengeteg dolgot. De közben rávetítettem a világra, hogy megadja amikre vágyom. Öröm, szeretet ès hála èrzèsekkel, nem veszem èszre, hogy cselekszem. Egyszerűen èlvezek minden pillanatot, pedig csak azt használom ami minden öntudattal rendelkező èlőlèny. A kèpzeletet. Szabadon, logikától tapasztalatoktól, mások elkèpzelèseitől függetlenül.
4/6 anonim válasza:
Én egy munkát! :) Nagyon sok helyen voltam interjún és miután az áhított helyről kijöttem, én ott akkor abban a pillanatban leszögeztem, hogy januárban ott fogok kezdeni, engem fognak választani. Így is lett! :) Jövő héten kezdek! :)
22L
5/6 anonim válasza:
amit konkrétan azért csináltam, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy van ilyen "közeg", ami lehetővé teszi a "titok" létezését, az a telekinézisben elért sikerem volt,
mit tettem érte, kutattam, és addig olvastam róla, hogy szinte semmi szkepticizmus nem volt bennem
6/6 anonim válasza:
meg lett az írásbeli nyelvvizsgám- és egy adott személy (jópasi) rámírt...
gondoltam ezekre a dolgokra, hogy menni fognak, elképzeltem...és bejött :)
"minden gondolat megelevenedik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!