Több hónap gyakorlás után megtanultam a telekinézist.Szilárd tárgyakat is tudok mozgatni, van még aki komolyabb szinten elsajátította?
Agykontroll után kezdtem vele foglalkozni.
Papírlapot az asztalon akartam először megmozdítani.Emlékszem az első próbálkozásokra, feszülten koncentráltam,majd egyszer megtörtént.Elcsúszott a papírlap az asztalon.Utána megpróbáltam ellenkező irányba, az is ment.Majd tollat akartam mozgatni és ceruzát ez is ment.Ekkor éreztem mintha a sok koncentráció hatására az agyamban valami megváltozott volna.nem tudom pontosan leírni, ezért is akartam ezt megkérdezni, hogy aki ezt gyakorolja, érzett valami hasonlót?
Jelenleg kisebb porcelán tárgyakat is tudok mozgatni, akaraterővel.
Nem tudom meddig tudnék a gyakorlással eljutni, sok mindenre gondoltam.
Remélem lesz pár válaszoló, aki jártas ebben.
50 év fölött vagyok már, nem tudok olyan gyorsan sok mindent csinálni mint a fiatalok.
Netes tevékenységen kívül is van elég sok dolgom, néha néha ránézek majd a kérdésre hogy milyen válaszok jöttek.
Ha van olyan aki gyakorolja és ír ide, irok majd neki privátban is.
Videó meg van már, feltöltöm egy videómegosztóra majd.
Ennél komolyabb trükköket is láttam már nem egy bűvésztől.
Pl. lefektet egy nőt az asztalra, majd kitólja alóla az asztalt, s a nő lebeg. Áthúz rajta egy hulahop karikát.
David Copperfield egy-két trükkjére -Varsóban láttam élőben- találtam magyarázatot, de több mint 90 %-ra nem.
Kérdező leírnád hogyan tanultad meg please? Én többször is próbáltam sosem sikerült. A kérdésre válaszolva itt egy video, a srác meg tud csinálni pár dolgot, pl led izzóból energiát von el, papírgúlákat forgat egyszerre.
Először is 10 es ez pl pont egy kamu videó. Az eredeti videó feltöltője a leírásba linkelte is hogy csinálta.(Ha tényleg ő az eredeti feltöltője de szerintem igen)
(Állítólag) Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
Magyarázat: [link]
Másodjára kérdező én se vagyok benne biztos hogy trollkodsz e vagy az igazat írod.
Meg tudom érteni a szkeptikus (trollkodó) kommenteket mert tavaly novemberben még biztos voltam benne hogy az ilyen ezotériás sztorik mind kamuk vagy valamiféle mentális betegségben szenvedők hallucinációja.
DE!!! tavaly decemberbe ez szép lassan megváltozott mert egyszerre 3 forrásból (kolléga élőben /Grimfox-Koborlo1 Gyakorin) hallottam/olvastam nagyon hasonlót a chi ről.
Röviden: Szkeptikusan hozzáálltam hogy 6 hónapig csinálom a gyakorlatot és ha nem érzek semmit (gondoltam úgyse fogok) akkor vagy hülyeség vagy csak nekem nem megy(de inkább hülyeség).
5 nap kellett ahhoz hogy a testem egyértelmű jelzést küldjön hogy valami van a dologban.
Úgy álltam hozzá ehhez az egyértelmű jelzéshez hogy lehet hogy chi de lehet hogy csak placebo. Viszont egyre jöttek az új tapasztalások és utólag chi ről szóló könyvekben azt olvastam amit tapasztaltam élőben.
Tehát előbb tapasztaltam mint hogy a tudatomba eljutott volna az információ hogy azt kéne tapasztalnom!! Itt már kezdett eléggé gyanús lenni a dolog.
Eldöntöttem hogy akkor leszek biztos a chi létezésében hogyha ezzel az érzéssel/energiával képes leszek akár minimálisan is hatni a külvilágra.
Itt jött képbe a Psi wheel el való bénázás január elején valahol.
Lényegében napi 5-10 perces "bambulás" a psi wheelre. Itt már több idő volt az hogy valamiféle eredményt elérjek de az itt már finoman fogalmazva is kétes volt.
Tehát voltak mozgások, érdekesség hogy amikor "frissen" álltam a dologhoz egy idő után már mindig volt mozgás és egyre "dinamikusabban". Amikor viszont fáradtan kezdtem hozzá nulla volt az eredmény.
Hozzá teszem maszkban,csukott ablakoknál végzem a gyakorlást.
Na már most pont tegnap este jutottam arra a pontra hogy kicsi meditáció után neki kezdtem egy alufólia psi wheel mozgatásához. Bár ez relatív de nagyon is erőteljesen mozgott annyira hogy az alufólia közepén lyuk keletkezett a fogpiszkálótól(Hozzá teszem nem kell hozzá túl sok behatás, tehát nem ez a lényeg).A lényeg az hogy 1. még ezután is hogy a fogpiszkáló alufóliába akadása nehezítette a mozgást lényegében még mindig volt mozgás.
2. Ami fontosabb átgondoltam hogy miket állít a tudomány mi lehet ez a jelenség. Hő hatás a tenyérből vagy légmozgás esetleg szándékos csalás.
Na már most ezért jó hogy saját magam végzem a "kísérletet" mert a 3ast egyből lehúzhatom a listáról de úgy döntöttem nézzünk utána hogy mi van a másik kettővel.
Lényegében leraktam a telómat a psi wheel mellé hogy vegye fel mit csinál ha a közelébe se vagyok. Eredmény 2 perc alatt meg se rezdül.
Utána kipróbáltam mit csinál ha a tenyeremet oda teszem de a figyelmemet teljesen másra fordítom rá se nézek nagyon, viszont a bal kezemet szép lassan (jobb oldalról kameráztam ezért 1 kéz) közelítem hogy egyre közelebb legyen a hőforrás. Eredmény 1 szer mozdult meg a 2 perc alatt amikor már annyira közel volt a kezem hogy véletlen hozzáértem.
Na már most harmadjára amikor képbe jött a koncentráció/akarat ott a 2 perc alatt már volt mozgás több is.
Sajnos jóval gyengébb volt mint a gyakorlás kezdésekor aminek az oka a lyukas alufólián kívül valószínűleg az is hogy megszakítottam a minimálisan "meditatív" nyugodt állapotomat azzal hogy a telefonnal kamerázni/bénázni kezdek + elsétálok az asztaltól az 1 próbánál a 2. nál pedig direkt eltereltem a gondolataimat a psi wheeltől.+ harmadjára is csak a bal kezemet használtam hogy jobbról tudjak videózni.
A konklúzióm tehát az hogy még mindig nem győztem meg magamat 100% osan de hónapról hónapra ahogy haladok egyre több dolog kezd afelé mutatni hogy bizony itt van valami a dologban.
És ami a legnevetségesebb hogy konkrétan csak 5-10 perces gyakorlatokat végeztem azért hogy megtapasztaljam ezeket a jelenségeket mind a chi érzékelésnél mind a psi wheel mozgatásnál(+ meditálok alvás elött).
Nem kell hozzá pénz se eszköz, se eljárni otthonról.
Lényegében nektek akik kételkedtek vagy trolkodtok valószínűleg ugyan olyan könnyen meg lehetne ezeket tapasztalnotok csak el kéne jutni arra a szintre hogy bemeritek vallani magatoknak hogy nem nem biztos hogy mindent tudok a világ működéséről.+ Egy minimális kitartás kell hogy ne add fel egyből azért mert napokig nincs semmilyen eredmény.
Viszont ettől függetlenül bennem is él még mindig a szkepticizmus pl kérdező én a közelében se járok ennek a szintnek amit leírtál és hitelesnek tűnő videót se láttam ilyen mértékű "képességről". Tehát ha nem trollkodsz akkor szép teljesítmény remélem én is elérem mert az már teljes bizonyossággal járna, ha pedig trollkodsz akkor valószínűleg minimálisan téged is érdekel a téma ha már veszed a fáradtságot a viccelődésre.
Akkor viszont javasolom hogy valóban kezdj el gyakorolni és ne add fel mert akkor valószínűleg igen csak csodálkoznál az eredményen.
Elnézést hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!