Akik rendszeresen meditálnak azoknak, hogyan alakult ez ki? Annyira érzem, hogy minden nap kéne mégis ellustulok
Pedig kitartó vagyok egyébként, rengetegszer bizonyítottam magamnak, csak a meditációval valahogy kivételezek, pedig tudom, hogy mennyi jó hatása van, és mennyi dolgot lehet elérni vele
agykontrollt is végeztem, tisztába vagyok vele, hogy ebben a stresszes világban teljesen igénylem ezt
De hogyan, mégis, hogyan induljak neki annak, hogy én holnaptól kezdve napi fél órát legalább meditálok, ugyanis mindig vagy elkalandozok, vagy egyszerűen nincs kedvem, meg néha úgy érzem, hogy nem esik jól..és emiatt nem tudom hosszabb ideig csinálni
hogyan állhatnék neki úgy, hogy tényleg évekig csináljam?
21f
Elég csak 10 perccel kezdeni.A légzésedre kell csak figyelni..
Egy honapon keresztül minden nap.A következõ hónapban
15 percet meditálj naponta.Aztán 20,25,30 .Szoktatni kell
magadat hozzá.
Programozd be, hogy minden nap meditálsz.
De ha nagyon robot módjára csinálod és erőltetned kell, akkor jobb ha egy ideig pihenteted a témát és újrakezded később.
Olvasd el Sri Chinmoy Meditáció könyvét.
Alapjaiban fog megváltozni a hozzáállásod a jógához.
Az agykontrollos meditáció közel sem annyira hatékony. Én is azt csináltam sokáig, aztán rátaláltam erre meg Gunagriha (Sri Chinmoy tanítványa) meditációira, és egy új világ nyílt meg számomra.
Sokkal energikusabb és boldogabb vagyok. Plusz még csinálom Gunagriha Héthetes gyakorlatait (Sorsnavigátor könyvből), annak is része a meditáció.
"csak a meditációval valahogy kivételezek, pedig tudom, hogy mennyi jó hatása van, és mennyi dolgot lehet elérni vele "
Kedves kérdező,
Van úgy hogy az ember tisztában van vele mi tesz neki jót, de mégsem teszi. Sokszor ragaszkodunk régi dolgokhoz, érezzük, hogy az önfejlesztés talán ezeket a dolgokat "elveszi". Már másképp fogunk szeretni? Nem lesz ugyanaz a hobbink?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!