Ez az agykontroill hatása vagy csak a véletlennek tudható be? (Bőv. Lenn)
Pár hete elkezdtem az agykontrollt,de csak ugy hogy mp3ban hallgatom amit Domján mond,és úgy meditálok.Nahogy,történt pár dolog,amik nem nagy dolgok,inkább kicsik de elgondolkoztattak,hogy vajon.. :)
Szóval első: Kellett volna kakaópor,mert elfogyott de anyunak nem szóltam,2 napra rá pedig vett ugyhogy nem mondtam,merthogy régebben állitolag már mondtam neki :)
2: Tegnap nagyon megkivántam colát,de ugye nem igen szoktunk üditőt venni,nehogy meghízzak :) Ma sétáltunk,bementünk plázába,mondtam picit szomjas vagyok és apu azt mondta várj veszek colát.Csak az a pláne hogy vagy volt 10 fajta üditőital és apu nem igen szereti a colát mégis azt ittunk :D
akik értenek hozzá,azok válaszát várom :) Mert ha agykontrollnak tudható be,szorgalmasan folytatom :)
Ezekl nem tünnek nagy csodának, előfordul, csak most jobban figyelsz rá, az agykontrollal én láttam már embereket amint nagy csodákat hajtanak végre...szóval, érdemes szorgalmasan foyltatni de tényleg úgy és nem csakhallgatgatni...jó dolog, az...engem emggyőzött egy kedves rokonom...
lát más embereket akármilyen messze is vnanak, még a gondolataikat is időnként...persze ehhez 20 év kellett, néha hosszú szünetekkel...
Konkrétan milyen "nagy" csodát láttál?
Komolyan érdekel a dolog!
01 07 nek.
Nem csoda, csak azért elmesélem.
Kipróbáltam a titok- vonzás könyvben leirtakat.
" holnap xy fel fog hivni "
Szerinted felhivott? NEM. aztán változtattam.
" holnap valaki fel fog hivni ".
Délben csörgött a telefon és egy teljesen ismeretlen srác hivott, aki franc tudja honnan szedte le a számom,valami szolgáltatást ajánlott, számitógépest, amire éppen szükségem is volt és véletlenül engem hivott fel, és addig dumáltunk, mig nem találkoztunk is. Mondjuk semmi komolyabb nem volt. Megjavitotta a számitógépem.
Ez most véletlen volt vagy nem?
Mondtam már, ez TÖK VÉLETLEN!
Ha valami olyasmit kívánsz ami 100 dologra érvényes (holnap történjen valami jó!) akkor persze, bele lehet magyarázni, hogy lám megtörtént.
Amíg nem valami teljesen speciális konkrétumot (mittudomén, keressen meg a 3 éve nem látott barátnőm holnap) és az nem teljesül addig ez humbug.
matematikailag hogyan irható fel ez a két mondat?
1. Holnap Pisti fel fog hivni.
2. Holnap valaki fel fog hivni.
Az első felirható, csak nem tom mivel, hogy, de Pisti az X és az egyik a változó.
De a valaki, az nem illeszhető be matematikai renccerbe, jól tudom, vagy igen?
"matematikailag hogyan irható fel ez a két mondat?
1. Holnap Pisti fel fog hivni.
2. Holnap valaki fel fog hivni.
Az első felirható, csak nem tom mivel, hogy, de Pisti az X és az egyik a változó.
De a valaki, az nem illeszhető be matematikai renccerbe, jól tudom, vagy igen?"
MINDEN beilleszthető egy matematikai rendszerbe, persze van amit a rendszer elhanyagolhat, esetleg egyszerűsíthet, vagy csak bizonyos részeit képezi le a valóságnak bla bla bla.
Amit te keresel, az a valószínűségszámításba. Ez akár egy jó matek példa is lehetne. Mennyi az esélye annak, hogy holnap Pisti felhív? És annak hogy valaki felhív?
Ha akarod oldd meg :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!