Ez az agykontroill hatása vagy csak a véletlennek tudható be? (Bőv. Lenn)
Pár hete elkezdtem az agykontrollt,de csak ugy hogy mp3ban hallgatom amit Domján mond,és úgy meditálok.Nahogy,történt pár dolog,amik nem nagy dolgok,inkább kicsik de elgondolkoztattak,hogy vajon.. :)
Szóval első: Kellett volna kakaópor,mert elfogyott de anyunak nem szóltam,2 napra rá pedig vett ugyhogy nem mondtam,merthogy régebben állitolag már mondtam neki :)
2: Tegnap nagyon megkivántam colát,de ugye nem igen szoktunk üditőt venni,nehogy meghízzak :) Ma sétáltunk,bementünk plázába,mondtam picit szomjas vagyok és apu azt mondta várj veszek colát.Csak az a pláne hogy vagy volt 10 fajta üditőital és apu nem igen szereti a colát mégis azt ittunk :D
akik értenek hozzá,azok válaszát várom :) Mert ha agykontrollnak tudható be,szorgalmasan folytatom :)
ez csak ket eset. szerintem folytasd, es ha megsokszorozodnak a veletlenek egyre biztosabb lehetsz benne hogy az agykontroll hatasa. Amugy az elozo valaszhoz fuznem hogy ne nagyon vedd figyelembe, mert ha hiszel az agykontrollba es ilyesmikbe, akkor tudnod kell te is hogy "veletlen" mint maga nem letezik. Te idezed elo azt is amit veletlennek hiszel.
Amugy honnan lehet mp3ban beszerezni?
Udv.
Szerintem motyogtad, hogy "anyakellkakaóanyakellkakaóanyakellkakakó...". Ő meghallotta, és gondolta, hogy "jólvanédeslányomhülyevagydehozokneked".
Apukád meg csak tudja mit szeretsz.
A következő a helyzet:
Minden egyes sikeres, szerencsés "eset" valószínűsége 0 és 100% között van, ez szakszerűbben és szorzószámokkal 0 és 1 közötti szám, pl. legyen 0,1 (egy tized, ha 10%)
Minden esetben mondhatják és mondják is az okoskodó szkeptikusok (akik laikusok is) hogy ez véletlen is lehetett.
Ha 2 ilyen eseted van, akkor mindkettő bekövetkezésének esélye 0,1-szer 0,1 azaz 0,01 (egy század).
Ha 3 ilyen eseted van "zsinórban", annak egy ezred az esélye. Persze, lehet véletlen.
Ezzel csak azt mondom, hogy gyűjtsd bátran a tapasztalataidat. Nem lehet mindennek az esélyét kiszámolni, de megbecsülni lehet. Egy idő múlva nem fogsz törődni a kuvikolókkal, mert Te tudod, hogy nem lehetett véletlen.
Nekem mondhatnak bármit, halálra is kínozhatnának, akkor is azt mondanám, hogy az agykontroll működik, ha van hozzá vágy, hit és elvárás.
Egyre több sikert kívánok.
tegnap 18:20
Ezt így nagyon sz@rul vezetted le már megbocsáss.
Abban az esetben lenne igazad, hogyha a kérdező most otthon leülne és rámeditálna, hogy "holnap sajtos makarónit fog anyu főzni vacsorára, pedig nincs itthon se sajt se makaróni" és másnap csodák csodájára az lesz. És ezt elismétli még 3 hasonló dologgal.
Az, hogy az apja rendes és tudja, hogy szereti a kólát meg az anyja, hogy elfogyott a kakaó sima véletlen.
NINCSENNEK VÉLETLENEK. mindig mindennek oka van.
rem tudtam segíteni:)
Véletlen is meg nem is.
Minden amivel sokat foglalkozol, megjelenik a külvilágban.
Ha sok csirkét eszel, ez ugy ,hogy hasadon zsirpárnák lesznek.
Ha sokat foglalkozol a barátoddal, előbb utóbb elvesz feleségül.
Ha sokat tanulsz, okos leszel.
Ha sokat gondolsz a kólára, előbb utóbb, valaki vesz neked egyet....
ez a gondolat hatalma, nevezheted megérzésnek is. :D
csak igy tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!