Hogy tudnék sok pénzt bevonzani magamnak? Van, akinek sikerült?
Barátkozz össze mindannyiunk Viktorával és sok pénzt be fogsz vonzani. A barátjának, Lőrincnek is működik. Olyan jól működik, hogy Lőrinc sokszor már nem is tudja, hogy ő éppen most bevonzott valami pénzt.
De ha van jachtod, elviheted Pétert jachtozni és akkor is működni fog a pénzbevonzás.
Ez nem vicc! Bizonyítottan működik!
Szerintem meg ha van pénzed és jól befekteted akkor lesz pénzed.Mert ha a munkára vársz az eléggé keserves néha.Ugyan is ha olyan ember venne fel téged akitől te többet tudsz akkor eleve nem vesz fel,mert konkurenciát látna benned.
Ráadásul az önéletrajzokhoz mellékelnek fotót,és ha az nem szimpatikus a Hr esnek akkor már dobja is a szemétbe.Meg sem nézi a tartalmat sajnos.
Nem tudom, hogy bevonzottam-e, vagy mivel érdemeltem ki, de tegnap egyedüliként megnyertem a skandináv lottó főnyereményét, 552 millió forintot.
Még leírni is olyan jó érzés: 552.000.000 Ft.
Álmodtam már 50 millióról, 100 millióról is, de erről álmodni sem mertem, nagyszerű érzés.
Igyekszem majd segíteni néhány embernek belőle kisebb összegekkel, valószínűleg nem is pénzt adományozok, inkább tüzelőt veszek itt a községben néhány rászoruló idősnek és családnak télire, kiegészítve karácsonyi élelmiszercsomaggal, gyümölccsel, vitaminokkal, amiket legkevésbé sem vennének meg maguknak a szűkös keretükből.
Nem is fogják tudni, hogy tőlem kapták, anonim módon teszem.
Sok szerencsét mindenkinek! Adjatok fel egy lottót hétvégére, én is csak ennyit tettem érte, nektek is sikerülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!