Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudnék sok pénzt bevonzan...

Hogy tudnék sok pénzt bevonzani magamnak? Van, akinek sikerült?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 21:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 Correctline válasza:
Keress fel egy Theta Healer-t.
2020. szept. 20. 08:34
 42/51 anonim ***** válasza:
16-os, milyen meditációt használsz?
2020. szept. 21. 07:18
 43/51 anonim válasza:
Mivel a kérdés úgy van feltéve hogy bevonzani.. ez most hondolom azt jelenti hogy ne kelljen dolgozni érte..vagy valami olyan módszer amivel itt érzem, vagy lesz.. ha mashogy is lehetne reagalni a kerdésre akkor lenne ötletem, de a kerdezö nem erre kivancsi
2020. szept. 21. 13:42
 44/51 anonim ***** válasza:
48%
Amire gondolsz kérdező, nem egyszerű, de nem lehetetlen. A vonzás törvénye csak akkor működik, ha harmóniában vagy önmagaddal és az univerzummal. A bensődben kell érezned az univerzumot, hoszen te is része vagy! Hidd el, az univerzum bőséges ajándékokat tartogat neked! Mindent megad méh azon felül is, mint amire szükséged van! Csak szánj minden nap időt magadra. Csendesedj el minden nap pár 10-15 percre, csukd be a szemed. Figyelj először a külső környezetedre: érezd a levegő mozgását, érezd a napsütést, érezd annak melegét. Aztán menj be a beĺső szobádba, figyelj magadra. Érezd meg az univerzumot saját magadban, hiszen te us része vagy! Érezd, hogy élsz, hogy lélegzel, légy hálás érte az univerzumnak! A hála fantasztikus energiaforrásokat szabadít fel. Megnyitja az univerzum számára a csatornákat, amelyeken keresztül adni tud neked! Légy előre hálás a jövőbeni ajándekokért és megkapod! Légy hálás érte, hogy a számládra nemsokára több forrásból is pénz fog érkezni! Mert hidd el, ez működik! Menni fog! Figyels a bensődre, hangolódj rá az univerzum rezgéseire, légy hálás mindenért és egy új világ fog megnyílni előtted! Ne aggódj a holnapért, az univerzum gondoskodni fog rólad.
2020. szept. 21. 19:17
 45/51 anonim ***** válasza:
44, ezt kipróbáltam és működik, köszönöm!
2020. szept. 23. 11:49
 46/51 anonim ***** válasza:
59%

Barátkozz össze mindannyiunk Viktorával és sok pénzt be fogsz vonzani. A barátjának, Lőrincnek is működik. Olyan jól működik, hogy Lőrinc sokszor már nem is tudja, hogy ő éppen most bevonzott valami pénzt.

De ha van jachtod, elviheted Pétert jachtozni és akkor is működni fog a pénzbevonzás.

Ez nem vicc! Bizonyítottan működik!

2020. szept. 23. 12:05
 47/51 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha van pénzed és jól befekteted akkor lesz pénzed.Mert ha a munkára vársz az eléggé keserves néha.Ugyan is ha olyan ember venne fel téged akitől te többet tudsz akkor eleve nem vesz fel,mert konkurenciát látna benned.

Ráadásul az önéletrajzokhoz mellékelnek fotót,és ha az nem szimpatikus a Hr esnek akkor már dobja is a szemétbe.Meg sem nézi a tartalmat sajnos.

2020. szept. 23. 15:15
 48/51 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom, hogy bevonzottam-e, vagy mivel érdemeltem ki, de tegnap egyedüliként megnyertem a skandináv lottó főnyereményét, 552 millió forintot.

Még leírni is olyan jó érzés: 552.000.000 Ft.

Álmodtam már 50 millióról, 100 millióról is, de erről álmodni sem mertem, nagyszerű érzés.

Igyekszem majd segíteni néhány embernek belőle kisebb összegekkel, valószínűleg nem is pénzt adományozok, inkább tüzelőt veszek itt a községben néhány rászoruló idősnek és családnak télire, kiegészítve karácsonyi élelmiszercsomaggal, gyümölccsel, vitaminokkal, amiket legkevésbé sem vennének meg maguknak a szűkös keretükből.

Nem is fogják tudni, hogy tőlem kapták, anonim módon teszem.

Sok szerencsét mindenkinek! Adjatok fel egy lottót hétvégére, én is csak ennyit tettem érte, nektek is sikerülhet!

2020. szept. 24. 21:26
 49/51 anonim ***** válasza:
Ne hazuggy én nyertem meg a skandit
2020. szept. 26. 15:59
 50/51 anonim ***** válasza:
A-a, nálam van a nyertes szelvény. :)
2020. szept. 26. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!