Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudnék sok pénzt bevonzan...

Hogy tudnék sok pénzt bevonzani magamnak? Van, akinek sikerült?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 21:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 De La Cruse ***** válasza:
Ahhoz a magánéletedben és a munkádban is olyan feltételeket kell teremtened.
2020. szept. 16. 07:38
 32/51 anonim ***** válasza:
70%

Mi az, hogy nem mondasz újdonságot?! :D

Mi az, hogy Magyarországon nem működik?! :D

Egy normális szakmával, folyamatos tanulással és munkával az itteni átlagbér 3-4-szeresét is simán meg lehet keresni. Szóval de. Újat mondasz. Mert vagy nem tanultál, vagy nem dolgoztál, vagy mindkettőről azt hitted, hogy jól csinálod, közben meg rosszul.

Hány nyelven beszélsz és milyen diplomá(i)d van(nak)?

2020. szept. 16. 10:44
 33/51 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként akinek sikerült a pénz bevonzása, annak milyen számlaszámról érkezett a pénz a bankszámlájára? Ez engem mindig is érdekelt... :\
2020. szept. 16. 10:46
 34/51 A kérdező kommentje:
30 már elmondtam feljebb erről amit akartam, nem ismétlem, olvasd vissza. Akkor most màr el is hagyhatod a kérdést, köszi.
2020. szept. 16. 11:07
 35/51 A kérdező kommentje:
33 igen, ez is egy jó kérdés. :)
2020. szept. 16. 13:12
 36/51 Morzsi007 ***** válasza:
73%
A vonzás nem úgy működik, hogy egy másik számláról érkezik a pénz. Tudom nem komoly válasz, de akkor is. Évek telnek el, aztán észreveszed, hogy majdnem mindened megvan, amire régen vágytál. A pénz csak egy eszköz, mindenki sok pénzt akar magának, de miért is. Sokan írták, hogy tanulni, dolgozni kell, stb. A siker kulcsa nem a tanulás vagy az intelligencia. Egyszer ezt egy gazdagabb ember szájából hallottam, de van benne igazság.
2020. szept. 16. 15:52
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

#36 most az anyagi sikerről van szó nem általánosságban, abban pedig nagy szerepet játszik a tudás és az inteligencia. Nem feltétlenül kell hozzá de a legtöbb milliárdos valamihez nagyon is ért és azért tett szert olyan vagyonra. Nem sok olyan embert látsz aki például csak 8 általánossal rendelkezik vagy annyival sem és kőgazdag.

Nem mondom hogy lehetetlen mert vannak rá példák hogy valaki akinek kevesebb atudása jobban keres olyan embernél akinek diplomái vannak.

Például anyámnak diplomája van és kb 20 éve tanár, sőt igazgató is. Én pedig 2 éve kezdtem el dolgozni igazából betanított munkát mert iskola sem kell hozzá, mivel nem igényel olyan fejlett tudást. Ennek ellenére én többet keresek nála. Bár hozzá tenném hogy ahhoz hogy én ezt elérjem ügyesen kellett szakmát választanom és ügyesen kellett alakítanom a munkahelyi kapcsolataimat amihez végül is kellett egy kis ész és ügyesség.

2020. szept. 16. 21:48
 38/51 anonim ***** válasza:
73%
Kérdezd meg a romákat, akik még 8 általánost sem végeztek, de márvány palotában laknak és zsír új mercikkel járnak 5 kiló arannyal a nyakukban. Ők tudják a titkot, amire vágysz.
2020. szept. 16. 22:16
 39/51 anonim ***** válasza:

Hát nemtom mire vágysz. Szerintem csere nélküli, energia befektetés nélküli pénzre ne vágyj. Könnyen jöt pénz könnyen megy, ahogy a mondás tartja. Nézd meg mi a célod a pénzzel. Nézd meg mennyire van szükséged. Nézz rá mire vagy képes (milyen munkára) és hajlandó megtenni.

Azt amibe az ember a legtöbb energiát befekteti, végül birtokolni fogja. Én külföldön dolgozok. Forintba átszámolva kb 1 millát keresek havonta olyan munkával amihez nem kell iskola. Fele elmegy a megélhetésre, fele meg a hobbijaimra. Tudd hogy mit akarsz elérni és onnan számold vissza hogy mit kell csinálnod, mi kell lenned, és hol tudod megcsinálni. Ez a legkézzelfoghatóbb megoldás.

De ha szellemileg szeretnél fejlődni, arra is van nagyon jó megoldásom. De a pénz önmagában nem igazi cél, hanem eszköz a célok elérésére

2020. szept. 19. 12:49
 40/51 anonim ***** válasza:

Barátom, tudom mire gondolsz, én ezotérikus gondolkodású vAgyok. Ki próbáltam sok praktikát. Pénzt nem tudsz teremteni de egy kis önismeretről és fejlődéssel, lehetőségeket igen. Azzal viszont élni kell és az előzőekhez hasonlóan dolgozni kell érte. Hacsak eleve nem olyan sorsal születtél hogy gazdag leszel.

Egyébként, most építkezés, a külső hőszigetelést most fejezik be. Munkadíj 2.4 millió Ft, 2 heti munka, 1 mester 2 melós. Számold ki. Van itt lehetőség.

2020. szept. 20. 07:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!