Vonzás törvényével sikerült már munkát, párkapcsolatot bevonzanod?
Figyelt kérdés
Hogyan csináltad? Szkeptikusok, trollkodók kíméljenek!2016. nov. 21. 20:32
1/7 anonim válasza:
igen, sikerült.
amikor jött a lehetőség megragadtam.
A lehetőséget én teremtettem volna meg?
Talán.
2/7 anonim válasza:
Úgy gondolod, hogy szkeptiusnak nem sikerült?
3/7 A kérdező kommentje:
Sikerülhet. De a szkeptikusok tapasztalataim szerint sajnos csak másokat lenézni jönnek ide, vagy viccelődni.
2016. nov. 21. 21:01
4/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, bárki is lenéz, eleve alacsonyabb rendűneek fogadod el magad!
.
Aki arra bazíroz, hogy munkát, kapcsolatot bevonzza ahelyett, hogy tegyen valamit megvalósítísukért, az nem ezoterikus, hanem lusta/bolond!
Ugyanaz, mint aki nem süti a galambot, hanem tátott szájjal várja, hogy az a szájába repüljön.
5/7 A kérdező kommentje:
Mindent megtettem azert, hogy felvegyenek. Nem is gondolnád, mi mindent... Mar semmi más nem hiányzik, csak a hit azt hiszem.
2016. nov. 22. 09:31
6/7 anonim válasza:
Mindig pont annyit tégy a céljaidért, amennyit az megér neked. Többet soha, mert azzal hamis módon felértékelheted az amúgy jelentéktelen dolgokat. A legcélravezetőbb az éppen egy kicsivel kevesebbet, mert úgy teret hagysz az általad vonzás-nak nevezett szerencsének.
7/7 anonim válasza:
Bonyolultabb ennèl a dolog. Amikor vonzol valamit, az jó èrzès, energiát, lelkesedèst ad. Ilyenkor nem is veszed èszre, hogy cselekszel mert èlvezed amit csinálsz. Szóval nem ülsz otthon ès nem vagy lusta. Aki csak gondol valamit, nem vonz semmit. Aki átèli amit gondol ès örül neki, boldoggá teszi az èlmèny, elkezdi akarni ès elkezdi vonzani. Eksztázisban van míg cèlját el nem èri. De az eksztázis tovább nő azon a ponton ès jönnek a nagyobb, jobb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!