Ha elértem valamit a vonzás törvényével amitől féltem, akkor vissza is fordíthatom?
Igen!
Az agy úgy működik, mint egy nyomkövető mechanizmus, amire gondolsz, amit hiszel, abba az irányba kezd el működni, dolgozni.
Viszont úgy tekints rá, mintha egy tőled független, önálló lény lenne: vagyis ha eddig jobbra akartál menni, és mentél is, utána elhatározod, hogy ettől kezdve balra mégy, az agy először felülbírál: minek mennél balra, ha eddig jobbra mentél, és az "új infót" kidobja, figyelmen kívül hagyja!
Csak ha már kellő ideig ismét és ismét a balra megyünk jelszót adod be neki, akkor mondja azt, hogy: ha ennyire akarod, nem bánom, menjünk balra.
Ha ezzel tisztában vagy, akkor tudd: előbb-utóbb úgyis megfordulnak az események, ha kellő kitartással mondogatod, hajtogatod a célodat, és ha az agynak ezzel a fajta működésével tisztában vagy, hidd is el, hogy előbb-utóbb elfogadja az új infót, és az életed a továbbiakban abba az irányba fog haladni.
A sok áltudományos ezós maszlag helyett, én mondok neked egy sokkal egyszerűbb és jobb megoldást, ami a vonzás "törvényével" ellentétben, valóban működik:
TEGYÉL ellene.
Harag, részrehajlás és káröröm nélkül:
ha állandóan valami nem kivánatosra gondoltál, miközben hiszel a vonzás törvényében, ezzel beteljesült, akkor meg is érdemled!
Ha hiszel a vonzás törvénye nevű hókuszpókban, miért nem arra gondolsz állandóan, aminek szeretnéd bekövetkeztét?
.
Javaslom, vegyél példát naccságos Rákóczi fejedelemről, neki megjött az Esze! (Sok-sok talpassal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!