Sikerült már valakinek a vonzás törvényével egy konkrét embert bevonzania a szerelemben, akivel előtte nem voltak jóban?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 14:58
1/13 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne, hogy működik. Kérlek csak akkor írj, ha te is hiszel benne, és van tapasztalatod ebben a kérdésben.
2016. szept. 16. 15:10
3/13 anonim válasza:
Én csinálok neked egy mágiát, ha elég hülye vagy, hogy elhidd nekem. Küldj banki átutalással 250 ezer forintot, privátban bankszámlát is adok és megcsinálom neked. Már akár holnap is megtalálhatod az igaz szerelmedet! Csak küldj pénzt. Én mindent bevonzok neked, hülye!
5/13 anonim válasza:
Szomorú lehet az élete az ilyen rosszmájúaknak,aki még a mai világban is hókuszpókusznak tartja az ilyen tényeket :P Nekem több alkalommal sikerült,és egy barátnőm is hasonló tapasztalatokat írt le.
6/13 anonim válasza:
Szerelem minden baj forrasa ...
7/13 anonim válasza:
Költői kèrdès aki ebben nem hisz... Ti hisztek Istenben???
8/13 anonim válasza:
ami hókuszpókusz, az az.
a v.t. 1 eszetlen marhaság. sajnálom,h sokat beveszik.
9/13 tegnapholnapma válasza:
Én vigyáznék a kéréssel, mert ne adj isten még teljesül... Amúgy ez ennél sokkal bonyolultabb és ne az egódra hallgass.
10/13 K...László válasza:
Erről most hallok először. Nem hiszek a varázslásban, nem hiszek Istenben, illetve ha létezik, akkor nem érdeke velünk foglalkozni, mert miért kéne? Ölünk és kefélünk, a többi csak képmutatás, mindenki álnok és hazug legbelül. Csak magamban hiszek, és abban, hogy sok minden van, amit nem tudunk, nem értünk, és azok a természet feletti dolgok. Néha besegíthet valami, de kit tudja irányítani ezeket? Aki Istennek hiszi magát? Sajnos 10 éve nincs barátnőm, a k*rvák is visszaadják a pénzt, ha meglátják a kigyúratlan testemet, jó lenne valahogy vonzó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!