Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerült már valakinek a...

Sikerült már valakinek a vonzás törvényével egy konkrét embert bevonzania a szerelemben, akivel előtte nem voltak jóban?

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előző, együttérzek veled.
2016. szept. 24. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Aki nem hisz benne, mit keres ebben a témában? Én hiszek, a vonzás törvénye igenis működik. Én próbáltam visszavonzani az exemet és annyit el is értem hogy írjon (ez képtelenség volt gyakorlatilag). Viszont annyira megijedtem, hogy rögtön leálltam vele. Azt hiszem féltem mi lesz ha találkozunk.. Szóval most is szeretném, de azt hiszem még mindig nem állok rá készen.

Olyan volt, hogy tetszett valaki nagyon, állandóan rá gondoltam egy hétig, elhittem, hogy összejövünk, de annyira, hogy nem is élt más verzió a fejemben. De nagyon nagyon ritkán láttam. Aztán elmentem egy helyre és "eldontottem", hogy ott lesz, bár gyakran jártam oda és sosem láttam ott szóval nem tudom hogy gondoltam, de korán mentünk és utánunk ők voltak a következők akik jöttek. Bár beszélgettünk, utána mar nem tetszett annyira, úgyhogy nem is lett belole semmi. Exemmel itt rontom el mindig, mivel ugye szakítottunk így sokszor előjönnek a rossz dolgok és nem tudok igazán hinni. Ha meg osszejon a dolog, megfutamodok.

Lényeg, hogy működik de tényleg érezni kell, hogy amit akarsz a tied. Kétségek nélkül, 100 %-osan, ami tudom, tapasztalom hogy nagyon nehéz. Működik, bárki bármit mond, a mai világban a vonzás törvénye szerintem vitathatatlan.

2016. okt. 29. 01:11
 13/13 anonim válasza:
Nekem sikerült. Vagyis én úgy gondolom, hogy emiatt. Az elsőnél még kételkedtem, véletlen egybeesésnek gondoltam.
2016. nov. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!