Hogy tudnék sok pénzt bevonzani magamnak? Van, akinek sikerült?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 21:57
2/51 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm az már megvolt/van, azt hiszem nem mondok újdonságot, hogy Magyarországos nem sokra mentem velük, de a kérdés nem a karrier kategóriában van-nem véletlenül. Más oldalról szeretném, ezt most megközelíteni.
2020. szept. 14. 22:19
3/51 anonim válasza:
Idegennyelv-tanulás, jó szakma megtanulása, munka. A fizetésedből félre raksz, gyűjtögetsz. Majd a spórolt pénzedet befekteted, hogy még többet fialjon. (A vonzás törvénye és egyéb hasonló nem működő népbutító marhaságokat sürgősen felejtsd el...)
4/51 anonim válasza:
Munka mellett még szerencsejátékkal is lehet pénzt keresni de az nem megbízható. Esetleg befektetsz pénzt. Ha arra gondolsz hogy te most elkezded az agyadban megerősíteni a tudatod vagy bármi ilyen hülyeség és ennek hatására pénzhez fogsz jutni akkor el kell keserítselek mert ilyen nem létezik.
Csak ezek az opciók vannak amiket írtnk. Vagy még lophatsz de azt nem kéne
5/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi vàlaszokat. Most jöhetnek azok is, akikhez tényleg szól a kérdés.
2020. szept. 14. 22:57
6/51 anonim válasza:
Tipikus ezos hozzáállás. "nem azt írták amit akartam látni tehát hülyeség és figyelmen kívül hagyom".
Nekem mindegy, te bajod ha atényleges pénzkeresés helyett arra pazarlod az időt hogy arra gondolsz hogy legyen pénzed :)
7/51 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha így akarsz szerezni, akkor soha semmid sem lesz.
8/51 anonim válasza:
"Tanulással és munkával."
Ez sajnos Magyarországon nem működik. Egyéb ötlet?
9/51 anonim válasza:
Jogos hogy a tanulás nem mindig vezet jobb fizetéshez. Okosan kell szakmát találni igazából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!