Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerült itt valakinek bevonza...

Sikerült itt valakinek bevonzani a konkrét férfit akire vágyott?

Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Bevonzani nem lehet. Vagy megkötöd, (bár ez undorítóan etikátlan) vagy megszerzed magad. De "bevonzani" nem lehet konkrét dolgokat. Be lehet vonzani balszerencsét, szerencsét, de ezeknek a tárgyát illetve személyét NEM tudod meghatározni.
2019. febr. 10. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Emberekről beszélünk, nem tárgyakról. Mikor értitek meg?

Nem, nem sikerült senkinek. És neked sem fog.

Téged sem lehet bevonzani.

2019. febr. 10. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj ez így nem működik mert nem tárgyak vagyunk. Te sem vagy az. Nem lehet konkrét személyt bevonzani és ez az egész vonzás törvénye dolog pont úgy félre van magyarázva, mint a biblia. Változz meg és megváltozik az életed. Ez így működik de az igazi szerelem nem birtoklás. A világon semmit sem birtokolsz, semmit. Bármi amiről azt hiszed birtoklod, téged birtokol. Lehet ez tárgy vagy személy, nem számít mert bilincs a lelkeden és pont attól foszt meg téged amit következményként feltételezel bármiről amit megszerezhetsz. A boldogságtól és a szabadságtól.
2019. febr. 10. 22:16
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sikerült. Aztán az álom remalomma vált.
2019. febr. 10. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
9%

A vonzás törvényétől, de minden lelki törvénytől erősebb a szabadság törvénye.

Ha valakit meg akarsz szerezni, ahhoz végig kell táncolnod az ősi párválasztási koreográfiát.

Ne feledd, mindig a nő választ!

Higgy magadban és kerülj a közelébe, a többi menni fog magától, az ösztönök megoldják.

2019. febr. 11. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2019. febr. 12. 04:54
 7/13 kokohoho ***** válasza:
0%
Csak vigyázz, hogy mit kívánsz, mert lehet, hogy megkapod! Belehet "vonzani" egy pasit (szándékosan nem férfit), de valószínűleg nem lesz tartós az öröm! Az igaz, hogy mindég a nő dönt,,,, de jól teszi, ha nem a "bevonzásról", hanem, hogy kit válasszon azok közül, akik küzdenek a kegyeiért! Senki nem tud ragaszkodni ahhoz, ami/aki küzdelem nélkül pottyan az ölébe,,,, vagy jelen esetben azért, akinek küzdelem nélkül bújhat az ölébe! Egy igazi férfinak kell a hódítás öröme és ha ez elmarad,összejöhet a biológia, de a kémiáéért az első adandó alkalommal "átnyergel" ahhoz, akitől ezt megkapja! Mivel biztos vagyok benne, hogy vannak többen is, akiknek sikerült "bevonzani" egy konkrét férfit, ezért nekem nem is ez a kérdés, hanem, hogy van e itt valaki, akinek sikerült e valakinek a megtartani holtodiglan, holtomiglan!
2019. febr. 13. 14:35
 8/13 kokohoho ***** válasza:
Valamiért elment a válasz, a végének az átírása közben. Így szerettem volna befejezni! Mivel biztos vagyok benne, hogy vannak többen is, akiknek sikerült "bevonzani" egy konkrét férfit, ezért nekem nem is ez a kérdés, hanem, hogy van e itt valaki, akinek sikerült megtartania azt, holtomiglan, holtodiglan?
2019. febr. 13. 14:52
 9/13 De La Cruse ***** válasza:

Lányok.

felejtsétek el a vágyott férfi okkult praktikákkal való bevonzását.

A férfiak a megértő, az idióta vicceiken is nevető, nem hisztis, és mindíg támogató nők felé vonzódunk.

Jó szó, kaja forró ágy kell és ha ez meg van akkor a legszebb toppmodelleknek is a csábítását kinevetjük.

2019. febr. 15. 18:39
 10/13 anonim válasza:
Maximum saját magadban tudsz különböző szuggesztiókat elhelyezni "jobban fogok pasizni" például, más ember akaratát te nem tudod befolyásolni, csaj a saját magadét. Mindenkinek szabad akarata van, nem irányítasz senkit sem, pláne az igényeit.
2019. febr. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!