Hogy tudnám ezeket bevonzani? Mit kell tennem
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ugye kezdődik a suli, és kicsit ezoterikusabb módon szeretném elérni azt, hogy ne olyanok tanítsanak, akiktől már a falra mászom.. Szóval már említettem az igazgatóságon, hogy a bizonyos tanárok senkinek nem felelnek meg, de szeretnék 100%-ra menni, ezért gondoltam, hogy bevonzanám valahogy, hogy azok tanítsanak, akiket szeretnék. Fontos, szóval kérlek szkeptikusok kíméljetek, csak olyanok írjanak, akik hisznek az ilyesmiben.Köszi2017. aug. 31. 20:58
1/17 anonim válasza:
Gondolj pozitívan és szeretettel erősen azokra akiket szeretnél most életed részévé tenni. A vonzzás igy működik bár szerelemben noup.
2/17 A kérdező kommentje:
köszi :) még várok hasonló jó tanácsokat emberkék
2017. aug. 31. 21:14
3/17 anonim válasza:
Képzeld azt hogy már megtörtént amire vágytál és érezd az elégedettséget. Nálam mindig működött a teremtő képzelet. De vigyázz, mert ha a rossz tanárok járnak a fejedben hogy őket nem szeretnéd, akkor azokat vonzod be. Mert egyrészt agyadnak ki is jelented hogy őket nem szeretnéd, tehát még ők vannak vagy esélyesek hogy lesznek.
4/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, ez is hasznos tanács. És azt olvastam, hogy az ellenkező gondolatokat papírra kell vetni majd kidobni, elégetni, mennyire igaz ez?
2017. aug. 31. 21:28
5/17 anonim válasza:
Na jó kèredező. :D Ennek a játèknek mi a neve? :D
6/17 anonim válasza:
Sehogy nem tudod bevonzani, ostoba baromság az egész. Annyit tehetsz, hogy átiratkozol másik iskolába.
7/17 anonim válasza:
#5 A kérdezőnek előre eldöntött véleménye van, ezért megsértődik ha valaki más véleményt ír le, ami kizökkenti a mesevilágából. Sőt, már előre sír, hogy nehogy valaki ilyet tegyen. Gerinctelen, de népszerű játék itt.
8/17 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy szkeptikusok kíméljetek. Örülnék neki, ha egyszer komolyan válaszolók kommentjeit olvashatnám. 3. nem játék. az első 2-nek ment a zöld kéz, 4. bocs, de ez csak egy piros kéz lett,3. próbálkozz a humor kategóriában, és majd ha megváltozott a véleményed, akkor írj, kösz
2017. aug. 31. 21:35
9/17 A kérdező kommentje:
utolsó, te vagy gerinctelen, mert kértem előre, hogy ne írjon az, aki csak sértegetni akar, mert én ezoterikus beállítottságú vagyok, és vannak kategóriák, amiket keresgélni lehet, és utálom,, hogy itt a gyakorin meg mindenhol névtelen pofátlankodók kommentálják a dolgokat, nem tudják FIGYELMEN kívül hagyni.. un-do-rító
2017. aug. 31. 21:38
10/17 anonim válasza:
Fősuli mellett kellett letennem a nyelvvizsgát, még a rendszerváltás körül. Mindenki tudta hogy olyan keveset tudtam tanulni a többi tanulnivaló miatt hogy semmi esélyem, persze én is tudtam. Egyik nap olyat tettem amiről magam is azt hittem nem vagyok normális. A szülőknek és a szülőfalumban nagy örömmel elújságoltam hogy túlvagyok a sikeres nyelvvizsgán. Nagy volt az öröm, anyám szinte megfiatalodott. Persze néhány másodpercre bevillant mekkora barom vagyok amiért ekkorát kamuzok. Ez a nyelvvizsga előtt volt pár nappal. Majd jött a valódi nyelvvizsga. Kb. 150 emberből csak kettő ment át, az egyik én voltam. Soha nem iszom alkoholt, de aznap este a másik sikeres vizsgázóval olyan mulatást rendeztünk hogy csoda hogy a rendőrség nem vonult ki. Mivel az a másik vizsgázó is tisztában volt azzal mit csináltam, ahogy ő fogalmazott, használtam az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!