Ha odaírom a kérdéshez hogy hitetlenkedők ne írjanak akkor míért nembírják ki hogy ne hujjogjanak le mást?
Vegyél már csöppet vissza az arcodból kérdező!!! azért, mert valaki nem hisz az ezoterikában, még nem tahó... Veled ellentétben, aki itt tahózik... Persze vannak az ellenzők között is bunkók, ezt én is belátom... De én pl csak segíteni szeretnék... Nem feltétlen vagyok hívő, vagy a -ti egyébként téves szóhasználatotokkal szkeptikus- Pl az Ufók, és ufopnauták oké... De szellemek, boszorkányok, vámpírok... Ráadásul jónéhány kérdésben rá lehet ismerni az akkor elmult feti film+ premierekre is... Vagy csak nekem tűnt fel, hogy az underworld után megszaporodtak a vámpíros kérdések... És folytathatnánk visszamenőleg is... Ráadásul néha ti nem értitek a poént sem...
Aztán mit lehet írni egy olyan kérdezőnek, akinek az a baja, hogy egy szellem üldözi, és már vagy 3 napja nem alszik, retteg, és minden baja van... Hát tutira nem azt, hogy igen vannak, és rettegj tovább, vagy hívj valami szélhámost, aki majd jön síppal, dobbal, nádihagedűvel, ingával és sószóróval, és egy bizonyos összegért elkergeti a szellemet... Sokkal egyszerűbb megnyugtatni, és elmondani neki, hogy csak a képzelete tréfálta meg, meg hogy ne nézzen ennyi buta filmet...
De elkalandoztam... De remélem érted, hogy mit akarok vele mondani... Meg talán egy kicsit szerényebben!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!