ALDI-nektek is lopja a 100-ast?
Figyelt kérdés
Mintha új bevásárlókocsik lennének az ALDI-ban.Ma már másodszor jártam úgy hogy nem tudtam kivenni a bevásárló kocsiból a 100ft-os érmét.járt valaki így mostanában?-egy ideig nem megyek ALDI-ba.2017. dec. 5. 18:22
21/26 anonim válasza:
Anyukám is erre panaszkodott, többszor is járt így
23/26 anonim válasza:
Aldiban van huzhato bávásáRlo kosár amibe nem kell pénz vidd azt ennyi
24/26 anonim válasza:
Az új kocsik problémások. Nekem kiszabadítani sem mindig sikerül. Tövig benne a pénz, s nem jön ki a lánc. Amikor meg visszaviszem, nem akar bemenni a helyére. Nem te vagy az egyetlen, hiába szóltak be neked.
Mondjuk ott még nem hagytam pénzt, mert végülis kijött.
Körömmel felesleges küzdened, mert ki kell jönnie megfoghatóan is, csak egy kis küzdelem kell hozzá.
25/26 A kérdező kommentje:
# 23-de azt nem lehet kivinni a parkolóba,ha sok mindent veszek, vigyek 3 szatyrot,mint a nyugdíjasok?
2017. dec. 6. 10:30
26/26 anonim válasza:
igen...
ha a nyugdíjas képes rá, akkor te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!