Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » ALDI-nektek is lopja a 100-ast?

ALDI-nektek is lopja a 100-ast?

Figyelt kérdés
Mintha új bevásárlókocsik lennének az ALDI-ban.Ma már másodszor jártam úgy hogy nem tudtam kivenni a bevásárló kocsiból a 100ft-os érmét.járt valaki így mostanában?-egy ideig nem megyek ALDI-ba.

2017. dec. 5. 18:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Kattanás után még beljebb kell igazítani egy fél millimétert és már jön is ki a százas.

Velem is előfordult már többször, hogy akadt, de mindig ki tudtam szedni. Csak rá kell érezni.

Kifejezetten szeretem az Aldit, jók a termékeik és ahhoz képest jó árban is vannak. Kizártnak tartom, hogy ilyen módszerrel akarnának százasokat lopkodni, miközben minden boltjuknak igen jó forgalma van.

De ha Te nem akarsz ott vásárolni, akkor ne vásárolj ott, szíved joga. Őszintén szólva senkit nem érdekel. :D

2017. dec. 5. 19:19
 12/26 A kérdező kommentje:
#8- akkor te még megúsztad.én egyszer vettem 4db zsömlét aminek az ára 12ft.,otthon néztem csak meg a blokkot,4db.túros batyut számláztak le 99ft/db.-hát én vagyok a hülye, hogy néha még ott vásárolok.
2017. dec. 5. 19:20
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg te vagy, ha nem tűnt fel és nem is nagyon izgatott, hogy 50 forint helyett 400-at fizettél egy szó nélkül.
2017. dec. 5. 19:24
 14/26 A kérdező kommentje:
#14-igen rosszul fogalmaztam.nagyon sok mást is vásároltam, nem csak a zsömit,-így ezért nem tünt fel.
2017. dec. 5. 19:30
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
Valószínű, hogy véletlen rossz kódot ütött be a pénztáros. Én össze szoktam adni fejben az árakat vásárlás közben vagy amikor a szalagra felpakolom a dolgokat, ha nem annyi az összeg, amennyinek lennie kellene, még ott végignézem a blokkot.
2017. dec. 5. 19:42
 16/26 A kérdező kommentje:
#16-ez így szép,de nem fogok fejbe számolni 15-20 terméknek az árát.nagyon meg sem nézem mi mennyibe kerűl, azt veszek amire szükségem van.
2017. dec. 5. 19:44
 17/26 anonim válasza:
30%
100 Ft-ot sokallsz egy jó maszturbálásért?
2017. dec. 5. 19:45
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem lopja, csak egyszerűen megkapta Magyarország a leselejtezett szar kocsikat, ami nekünk “új”, az a németeknél leselejtezett, pl buszok is..
2017. dec. 5. 20:24
 19/26 A kérdező kommentje:

ALDI-nektek is lopja a 100-ast?

idézőjelbe kellett volna tennem a "lopja"-szót.

én is tudom hogy nem az ott dolgozó lányok rohangálnak ki kibuherálni a pénzt,csak azt akartam kérdezni hogy más is tapasztalt e ilyet, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

2017. dec. 5. 20:58
 20/26 anonim ***** válasza:
51%
Csak Te vagy szerencsétlen....
2017. dec. 5. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!