ALDI-nektek is lopja a 100-ast?
Figyelt kérdés
Mintha új bevásárlókocsik lennének az ALDI-ban.Ma már másodszor jártam úgy hogy nem tudtam kivenni a bevásárló kocsiból a 100ft-os érmét.járt valaki így mostanában?-egy ideig nem megyek ALDI-ba.2017. dec. 5. 18:22
2/26 A kérdező kommentje:
#1-nem halok bele, csak bosszantó,ha minden héten megyek,az egy évben 52 x 100,az már 5200ft egy évben.Gondolom ALDI dolgozó vagy!
2017. dec. 5. 18:28
3/26 anonim válasza:
Hol is történtek ezek az esetek? Majd én kipiszkálom őket csavarhúzóval.
4/26 anonim válasza:
Ha arra lennének rendszeresítve a kocsik hogy beragadjon a pénz, akkor törvényszerűen X idő alatt minden kocsi megtelik és onnantól kezdve ingyenes az összes.
Ha csak kifogtál 2 selejtet X alkalomból Y mennyiségből, jó eséllyel ki lehet számolni hogy normális amit tapasztalsz és nem trend.
5/26 anonim válasza:
Elavult már ez a pénbedobós dolog. A kecskeméti auchannál már nem kell bedobni semmit, és mégis visszaviszik az emberek a helyükre a bevásárlókocsikat.
6/26 anonim válasza:
műanyag koronggal kell használni...
7/26 anonim válasza:
Aldis eset: nálam egyszer a kasszás csak a blokkot adta vissza, én pedig vártam a valahány ezer Ft visszajárót, és nem reagált. Szóltam, hogy csak blokkot kaptam erre nagy nehezen odaadta a visszajárót bocsánatkérés nélkül. 😂
8/26 anonim válasza:
Persze, az Aldinak pont a te "szaros" 5200 forintodra fáj a foga, mikor a heti profituk ennek az ezerszerese... ha nem több.
9/26 anonim válasza:
Tehát szerinted van egy aldis dolgozó akinek az a dolga hogy rejtőzködve figyelje a pénznyelő bevásárlókocsikat és amikor a csalódott vevő magára hagyja őket (mert ugyebár addig nem lehet a többihez láncolni őket amíg benne van az érme)egy speciális szerszámmal kiszedje belőlük a lóvét a cég számára?
10/26 A kérdező kommentje:
#10 tévedsz vissza lehet láncolni, csak nem adja ki a pénzt.
kattan,de nem lehet kivenni, mert leszakad az ember körme.
2017. dec. 5. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!