Az Aldiban a pénztár tényleg nem írja ki a visszajáró összeget? Ma voltam állásinterjún és azt mondta az ürge, hogy fejben számolás van.
Figyelt kérdés
Én abban a tudatban éltem, mert már voltam kasszás Tescoban is, és ott kiírta a visszajárót, hogy ez ilyen nagy helyeken mind így van2017. júl. 13. 19:42
1/10 anonim válasza:
Ha ő aztmondta akkor ott úgy van
2/10 anonim válasza:
Vásárolj ott valamit, adj egybe pénzt és megtudod.
4/10 anonim válasza:
Tényleg nem irja ki.már nekem is feltünt hogy nagyon koncentrál es figyel amikor vissza ad. Ma pl.bele is keveredett majdnem rosszul adott vissza
5/10 anonim válasza:
De hát mit kell fejben számolni?
Vesz valaki mondjuk egy 1250 ft-os valamit. Ad egy 5 ezrest.
Az egyik kezemben tartom az 5 ezrest, és elkezdek visszaadni.
Tessék 50 ft, az 1300; tessék 200, az 1500, tessék 500, ezzel 2000, és tessék még 3 ezer, ezzel 5 ezer.
Így nem jó? Csak nem kell előre kiszámolni, hogy összesen mennyit kell visszaadni? Vagy ki kell?
6/10 anonim válasza:
5-ös!
igen persze így kell,-de azért igy is nagyon oda kell figyelni..-mert könnyen belekeveredhet-ahogy írtam is a csaj a kasszánál is így járt.
7/10 anonim válasza:
Persze, hatra dolve a kanapen tok jol ki lehet szamolni fejben, de mikor all a kilometeres sor, es mindenki a szemet forgatja meg picsog, akkor nem biztos, hogy annyira konnyen megy, plane egy kezdonek.
8/10 anonim válasza:
Majd megfigyelem, de szinte lehetetlennek tartom. Nem tudom ez mire lenne jó nekik, hiszen sokkal lassabban megy, a hibalehetőség is nagyobb... egyszer csináltam ezt valahol egy próbanapon és borzasztó volt. És nem azért mert nem tudok számolni, hanem mert nem vagyok gép, egy idő után fárasztó.
9/10 anonim válasza:
Én heti többször vásárolok az Aldiba es biztos hogy nem irja ki a visszajárot mert pl. ma is hangosan mondta amikor adott vissza hogy hol tart a számolásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!