Szerintetek gáz étteremben italként egy kancsó vizet kérni?
Nagyon drágák az italok az éttermekben, az ásványvíz is. Most hétvégén fogok étterembe menni, szerintetek gáz, ha egy kancsó vizet fogok kérni?
Amúgy is szinte csak csapvizet iszok mindig, itthon is, szóval üdítőt nem szeretnék kérni, ásványvízért viszont főleg nem akarnék kiadni annyi pénzt.
Mit gondoltok?
Attól függ milyen étteremben. Ha egy puccos helyre mész, akkor én inkább nem kancsó vizet kérnék, maximum ha nagyobb társasággal vagyunk és úgyis lesz még italrendelés ez mellett.
Kockás abroszos Mari néni kifőzdéjében meg általában amúgy is van egy kancsó víz minden asztalon (megjegyzem sokszor a puccos helyeken is).
"gondolom, akkor fizetni is 5 forintra pontosan akarsz, ugye? most mondanám, hogy tipikus magyar.. dehát.."
Na mert hogy kéne? Ha akarnak pénzt kapni a szervírozásért, akkor kérjenek érte külön, van ilyen. A jatt nálam meg még mindig arra való, hogy az átlagon felüli kiszolgálásért vagy ételminőségért adom hálám jeléül, egy átlagos esetben nem adok.
Én mostanában szódavizet kérek ,a legtöbb helyen van .
Sokkal olcsóbb ,mint az ásványvíz és em foglalkozom vele,hogy ciki vagy sem .
De én alapból sem szoktak üdítőket, illetve ásványvizet sem fogyasztani. A mindennapokban, otthon is csapvizet iszom.
Akkor minek költsek el több száz Ft-ot étteremben ásványvízre, ami ugyanolyan ízű, mint a csapvíz?
"és ha mondjuk 9970 ft-ra jön ki a végösszeg, akkor tartod a markod 30 forintért? vagy eleve összekapirgálod a pénztárcádból az aprót? lol"
Szerintem évek óta nem tartottam magamnál ennyi készpénzt. Természetesen kártyával fizetnék, pontos összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!