Szerintetek gáz étteremben italként egy kancsó vizet kérni?
Nagyon drágák az italok az éttermekben, az ásványvíz is. Most hétvégén fogok étterembe menni, szerintetek gáz, ha egy kancsó vizet fogok kérni?
Amúgy is szinte csak csapvizet iszok mindig, itthon is, szóval üdítőt nem szeretnék kérni, ásványvízért viszont főleg nem akarnék kiadni annyi pénzt.
Mit gondoltok?
Szerintem egyaltalan nem az. Sot a legtobb etteremben alapbol van viz az asztalon.
A magyarok ezt nem hiszik el, de a vizet is meg lehet inni, nem csak a sort, bort, palinkat.
Nem az a gáz hogy csapvizet kérsz hanem az hogy ezen akarsz spórolni.. Vannak akik elvből nem isznak ásványvizet vagy üdítőket, ha valaki ezért akar csapvizet inni étteremben is az szerintem rendben van, de az írásodból érződik hogy inkább a fillérb..szás miatt kérnél azt, annyira fájna 200-300 forintot fizetni egy italért hogy inkább kérdéseket teszel fel róla.
Ha annyira nincs pénzed hogy ez párszáz forint egy alkalommal annyira megvisel(mert a leírtak alapján nem sűrűn jársz étterembe) akkor most se kéne menned, ha meg elbírja a pénztárcád akkor ne legyél f..szari.
Sok étterembe ha vizet kérsz akkor felteszik a kérdést:
- buborék nélküli vagy buborékos kell?
Örömmel adnak vizet, de csak üveges vizet.
Ugye nem randira hivtál egy nőt? Enni is fogsz vagy csak inni? Xd
Megteheted, hogy csapvizet kérsz és a pincérnek mosolyogva ki kell vinnie, de lehet beül morcos lesz, főleg ha a kajánál is az ár fog számitani. A borravalot meg se kérdem. Xd
"Sot a legtobb etteremben alapbol van viz az asztalon."
Jóval többet járok étterembe mint az átlag, de még sehol nem volt víz az asztalon. Mondjuk étteremre gondolok, nem ilyen menzaszerű izére.
Én is a menzán láttam utoljára kancsóban vizet az asztalon.
Igen, szerintem gáz, és még s társaságnak is égő, mert gondolom nem egyedül mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!