Itt vagyok egy étteremben, 1,5 órája várom az ebédemet, elmenjek innen?
Figyelt kérdés
Azt mondták 40 perc mire kész lesz. 20 perce szóltam egy pincérnek azóta, mondta hogy bemegy a konyhába rákérdez, de eltűnt azóta. Ilyenkor ki lehet simán sétálni az étteremből? Italt nem kértem.jan. 25. 11:47
21/31 A kérdező kommentje:
"Gyerekek, orbitális kamu a sztori. 10 órakor ment ebédelni, hogyne. Ennyire ne legyetek már balekok."
Megnéztem az éttermet és 9kor nyit ki mindennap, ha ennyire nem értesz hozzá akkor minek eszetlenkedsz itt? Egyébként negyed 11kor már sokan voltak, az asztalok 60%-a foglalt volt.
jan. 25. 21:47
22/31 anonim válasza:
Ezt úgy tudom elhinni hogy te be mentél negyed11 kor és mondták hogy 40 perc múlva van kaja vagyis 11től vesznek fel rendelést majd miután azt leadták a konyhára onnan számolj azzal is hogy sorban fogják kiadni
23/31 anonim válasza:
Ott kell hagyni. Ha nem készételt rendeltél, úgy jártak.
24/31 anonim válasza:
Azt én sem értem, hogy miért akar valaki tízórai helyett ebédelni egy étteremben... De ez mellékes.
25/31 anonim válasza:
#24 Valóban mellékes, a vendég dolga. Vagy szolgálják ki a vendéget, vagy ne nyissak ki!
26/31 anonim válasza:
25 miért ne nyithatnának ki?
Attól még hogy a konyha nincs kész még kávézni vagy egy üdítőre miért ne mehetne be valaki
Sok helyen van hogy nyitva vannak de addig amíg a konyha nem mondja hogy mehet addig nem vesznek fel rendelést
27/31 anonim válasza:
#26 Akkor nem kell fölvenni a rendelést.
28/31 A kérdező kommentje:
Én 10-11kor szoktam ebédelni.
jan. 28. 20:27
29/31 anonim válasza:
Ne hazudjál már, nyílván nem szoktál 10-kor ebédelni.
30/31 A kérdező kommentje:
5kor reggeli, 10kor ebéd, délután 5kor vacsora mi ebben a hihetetlen?
febr. 8. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!