Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sporolosan etterembe..vagy...

Sporolosan etterembe..vagy inkabb hagyni?

Figyelt kérdés

Engem az erdekelne, mert pont ma voltam fülltanuja egy mini dramanak...hogyha ti etterembe mentek, akkor sporoltok nezitek aj et draga ezt nem rendelem... vagy berendeltek amit kertek mert etterem es ez igy nalatok ok es rendben van. Helyette mondjuk nem mentek mindennap?

Anyumekkal voltunk Indiai etteremben es közel hozzank ült egy fiatalbb par. A nö rendelni akart volna elo, fo es utetelt illetve salatat. Es a pasija beragott ra es passziv aggresszivan elkezdte magyarazni ez milyen sok..miert nem eleg egy kaja pl foetel miert kell meg melle ez mind..stb stb.

A csaj meg total felhaborodott..kesz kabare volt.

Es ezer gondolkoztam el ezen en ezt hogy csinalnam ha majd valamikor egyedul elek.

jan. 8. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Étterembe akkor megyünk, ha ünneplünk valamit, vagy alkalom. Leülünk, beszélgetünk, na nehogymár egy levest vagy egy salátát ne toljak be pluszba, ha jólesik.

A pasi bunkó volt.

Aztán az is lehet, hogy a csaj mindig berendel, a felét otthagyja. Nekem is van ilyen barátnőm, képes 10percenkent rendelni valamit, csak az íze kedvéért, aztán otthagyja.

jan. 8. 20:17
 2/14 anonim ***** válasza:
49%

Más ha elso randi es a csaj nyereszkedni akar meg mad ha alkalom van es ugy megyek.

Egyebkent az arany kozeoutat es az ar ertek aranyt nezem. Ha 4500 a lazac amit 10/9re van kedvem enni es 2800 a kapros tokehal amit 10/8ra akkor utobbit valasztom

jan. 8. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Első randin ne vigye a nőt étterembe, ha sajnálja rá, vagy nem tudja fizetni, de ne szóljon rá. Ha régóta együtt élnek, akkor meg lehet a nőnek van rossz szokása, pazarol.

Vagy csak simán kétforintos gyökér.

jan. 8. 20:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghívok valakit, akkor észszerű határokon belül természetesen kifizetem azt, amit enni és inni szeretne. Olyan viszont volt már, hogy épp szörnyen le voltam égve anyagilag, de társasággal "muszáj volt" étterembe menni (mindenki másnak megfelelt, én meg élveztem a társaságukat és nem akartam ott hagyni őket). Akkor kikértem egy gulyáslevest, amihez ingyen adnak ugye kenyeret, és azzal szép lassan elpiszmogtam, amíg a többiek ették a sokfogásos vacsorájukat. Jó kompromisszum volt, mert nekik nem tűnt fel, én meg olcsón laktam jól.
jan. 8. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Jól értem, hogy 4 fogást akart a csaj? Mert az nekem is sok lenne, nem is anyagi szempontból, hanem megenni. Lehet, a pasi meg ismerte már annyira, hogy tudja, azt a csaj sem eszi meg mind.
jan. 8. 21:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig megbeszéljük, hogy épp mennyi fér bele, mennyire engedjük el magunkat. Így ott helyben már mindketten tudjuk, nem kérdezgetjük a másikat, meg főleg így nem járunk mint amit meséltél.
jan. 8. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ezek attól függenek általában hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezel. aki nyugodt szívvel megteheti mert nem kiadás neki, fog rendelni mindenfélét. akinek meg nagy kiadásnak számít az egyszeri alkalom is, lehet csak egy főételt és ezzel is megelégszik
jan. 8. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Így is - úgy is nagyon illetlen a rendelésnél a másikra rászólni,úgy, hogy mások is hallják, hogy rendeljen kevesebbet.
jan. 8. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A konkrét szituból szerintem kár messzemenő következtetést levonni, nem ismerjük a hátteret, de simán lehet, amit az 5-ös írt.

„Egyebkent az arany kozeoutat es az ar ertek aranyt nezem. Ha 4500 a lazac amit 10/9re van kedvem enni es 2800 a kapros tokehal amit 10/8ra akkor utobbit valasztom”

Én ugyanígy vagyok, és nem azért, mert ne tudnám kifizetni a drágábbat, de meggondolom, mikor, mire, mennyit költök. Néha eszem csak étteremben, de ezek is olyan helyek, ahol egyéb időtöltés, szórakozás is van, pl. akusztikus koncert.

jan. 8. 22:58
 10/14 anonim ***** válasza:
5%
Nem foglalkozok az árakkal, de én mondjuk gazdag vagyok.
jan. 8. 23:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!