Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sporolosan etterembe..vagy...

Sporolosan etterembe..vagy inkabb hagyni?

Figyelt kérdés

Engem az erdekelne, mert pont ma voltam fülltanuja egy mini dramanak...hogyha ti etterembe mentek, akkor sporoltok nezitek aj et draga ezt nem rendelem... vagy berendeltek amit kertek mert etterem es ez igy nalatok ok es rendben van. Helyette mondjuk nem mentek mindennap?

Anyumekkal voltunk Indiai etteremben es közel hozzank ült egy fiatalbb par. A nö rendelni akart volna elo, fo es utetelt illetve salatat. Es a pasija beragott ra es passziv aggresszivan elkezdte magyarazni ez milyen sok..miert nem eleg egy kaja pl foetel miert kell meg melle ez mind..stb stb.

A csaj meg total felhaborodott..kesz kabare volt.

Es ezer gondolkoztam el ezen en ezt hogy csinalnam ha majd valamikor egyedul elek.

jan. 8. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak pont semmi értelme :D, de kinek mi.
jan. 8. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
fėrjem mig udvarolt sem szolt rám hogy ne kérjek a főėtelhez egy desertet vagy egy koktėlt is ,ės mikor már felesége voltam se . igaz nagyon ritkån mentünk ėtterembe .
jan. 9. 06:47
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Valamilyen szinten nem mindegy. Illetve én rendkívüli módon nem eszek meg akármit és ezért előre megnézem az éttermeket. Amit irreálisnak tartok, azt kizárom. Az a szerencsém, hogy én egyszerű ételeket eszek. Akár leves és palacsinta is rendben van nekem. De kedvencem rántott camembert és bolonyai. Bár az az igazság, hogy már megtanultam magamnak megcsinálni ezeket és sajnos így egyre kevésbé van értelme ezért beülnöm. Régen ezek még nekem is speciális ételek voltak, most már bolonyait minden hónapban pikk-pakk módon elkészítek.

35/F

35/F

jan. 9. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha átutazóban vagyok valahol akkor útközben sokszor megszoktunk állni éttermekben ebédelni vagy vacsorázni, ekkor megnézem az árakat és igen valóban elég egy menü( leves+második)vagy csak egy főétel. Ha valamilyen alkalomból megyünk étterembe akkor nem nem nézzük az árakat.
jan. 9. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!