Melyik étterembe menjek jó hús ételeket enni Budapesten? (Talán BBQ érdekel a legjobban, de más is jöhet)
Szóval ajánlást szeretnék kérni, csak így nem lehet beleírni a kérdésbe.
Az egész család nagyon jó szakács, így még soha nem voltam nagyobb, drágább étteremben, pl ahol egymagamra minimum 10 ezer forint elmegy.
Elsősorban BBQ helyek érdekelnének, mert azt nem igazán tudjuk elkészíteni itthon, de persze jöhet más ajánlás is. Annyi a lényeg, finom, "különleges" hús ételeket lehessen fogyasztani.
BBQ-ban a Petrol a top.
Húsozni, steakekre nagyon sok opció van a közepesentől a nagyon drágáig. Én a Beerstro14-et bírom és ár-érték arányban korrektnek tartom.
"Az egész család nagyon jó szakács, így még soha nem voltam nagyobb, drágább étteremben, pl ahol egymagamra minimum 10 ezer forint elmegy."
Azért konzultálj a honlapokkal, mert 10e/fő manapság már semmi. Ennél a Petrolban is többet lehet költeni és az alapvetően egy street food hely, bár a divatosabb kivitelben. Egy steakhouseban 20e-től a csillagos égig költhetsz egy vacsora esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!