Itt vagyok egy étteremben, 1,5 órája várom az ebédemet, elmenjek innen?
Figyelt kérdés
Azt mondták 40 perc mire kész lesz. 20 perce szóltam egy pincérnek azóta, mondta hogy bemegy a konyhába rákérdez, de eltűnt azóta. Ilyenkor ki lehet simán sétálni az étteremből? Italt nem kértem.jan. 25. 11:47
13/31 anonim válasza:
Maximum 20 percet vagyok hajlandó várni egy étteremben. Ha annál több idő, akkor elmegyek.
14/31 anonim válasza:
15-20 perc? Hát azért az attól is függ hogy mennyien vannak és hogy mit rendeltél
De ilyenkor azért szolnék valakinek hogy ha eddig nem hozták akkor már ne is kezdjenek bele
Amúgy elég komoly hely lehet ha 10kor már vesznek fel ebéd rendelést még a 11ora is necces
Plusz a pincér/ék is a helyzet magaslatán voltak
15/31 anonim válasza:
Gyerekek, orbitális kamu a sztori. 10 órakor ment ebédelni, hogyne. Ennyire ne legyetek már balekok.
16/31 anonim válasza:
Hát ja plusz másfél óra alatt nem ment oda másik pincér?
Úgyhogy nincs előtte ital?
Még akkor is oda megyek ha nem az én asztalom
17/31 anonim válasza:
#15 Ha 11:47-kor írta ki a kérdést, akkor 11 órakor érhetett oda. Ez már bőven ebédidősávnak számít egy étteremben.
18/31 anonim válasza:
#17: Igen, mert 11:47-ből másfél óra az 11:00. Zseni vagy ecsém.
19/31 anonim válasza:
#18 40 perc az neked másfél óra. Aha, jó. Sem számolni, sem időt értelmezni nem tudsz. Gratulálok!
20/31 anonim válasza:
#19: Te valami getszisötét lehetsz nagyfiam :D :D :D Gyárban dolgozol, ugye? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!