Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért járnak emberek rossz...

Miért járnak emberek rossz minőségű drága gyorséttermekbe?

Figyelt kérdés
Életemben először kipróbáltam a Burger kinget...viszonylag sokan voltak, néztem és tök drága aránylag, egy menü több volt mint 2000 ft....az étel minősíthetetlen volt, a zsemle ilyen ipari puha valami volt, a hús vékony izé..bele téve egy paradicsom, egy pici sali levél és valami kis majonéz féle...a krumpli is ilyen puha valami volt a cola vizes...soha többet....egyben biztos vagyok ennyit nagyon nem ért meg, nem minőségi ételek
2023. márc. 29. 21:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek főzni. Nem sajnálom se az időt, se az energiát rá, nem használok üveges szószokat, porokat meg hasonlókat, a kenyeret, hamburgerzsemlét, ilyesmit is én sütöm itthon, amikor ráérek nem zavar ha 6 óráig tart valamit megcsinálni. Mindig finom, minőségi, változatos kaját csinálok itthon, egy csomó nemzet konyhájából. Ettől függetlenül nagyon szeretek évente 3-4 alkalommal elmenni valamelyik gyorsétterembe és ízfokozós, túlsózott szemét kaját enni. Tudom, hogy nem minőségi, tudom, hogy ár-érték arányban nem éri meg, és? Néha megkívánja a lelkem és tök jól tud esni.
2023. márc. 30. 10:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért járnak oda az emberek mert szeretik. Nem érdemes a kézműves burgerrel hasonlítani mert más műfaj. Amúgy a kuponokat érdemes nézni, letölteni az alkalmazást és akkor már egyből jobban megéri. Amit te írtál hogy 1600 a Whopper vs 2500 a kézműves burger. Na most például van olyan kupon, amivel 1600 a Whopper plusz egy közepes krumpli. Ez azért már nem rossz ajánlat ár érték arányban. Természetesen főzni jobban megéri mindig.
2023. márc. 30. 17:49
 23/28 anonim válasza:
100%
Én is hasonlóan vagyok, mint a 21-es. Nincs bajom a főzéssel, szívesen csinálom, meg szerintem sosem csináltam még ehetetlenül borzalmas kaját. Hamburgert is csináltam már, de hát nem mindig van időm megcsinálni a zsemlét és a húst is. Néha (legalábbis nekem) tényleg jól esik egy kis vacak hamburger, általában ízlik is, hiába tudom, hogy egészségtelen és drága is. Szerencsére van annyi pénzünk, hogy nem megyünk csődbe havi egy mekis vagy Burger King-es ebédtől.
2023. márc. 31. 13:48
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a pennys fagyasztott hambihús és kettesével csomagolt nagy buci kombó egész jól hozza mindkét világ szépségeit, hamar kész van, és piszoksok. A bucit érdemes felezve, csöpp zsiradékon aranyra pirítani.
2023. márc. 31. 21:00
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
en max 1 honapban egyszer beugrok ha nagyon ehes vagyok es nem birom ki amig hazaerek
2023. ápr. 1. 22:37
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Annyira aranyos vagy, hogy kemény egy alkalommal betévedtél, de már vadul minősítesz, általánosítasz és leszólsz más embereket :)

Én speciel ettem már többször is (bár a BK pont nem kedvencem nekem sem) és sem a nyúlfarknyi saláta, paradicsom, sem a rossz hús (mondjuk nekem a bazi vastagtól van hányingerem, amit át se lehet rendesen sütni és minden más ízt elnyom) nem igaz. Sajt meg igenis van a legtöbb szendvicsben, az a te bajod, ha el sem olvastad, mit kértél.

2023. ápr. 4. 12:57
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet az hogy csak most voltal eletedben elosszor burger kingben?
2023. ápr. 4. 20:38
 28/28 anonim ***** válasza:

Én csak mekibe szoktam járni, de ha elmegyek, csak fagyit szoktam venni, mert finom, és a mostani fagyiárakhoz képest olcsóbb is

(Bár tegyük hozzá, hogy magamtól nem mennék sosem, csak ha a barátaim kitalálják, hogy menjünk oda, rendszerint egyikük kérésére - ő oda-vissza van a mekiért valamiért)

2023. júl. 29. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!