Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért járnak emberek rossz...

Miért járnak emberek rossz minőségű drága gyorséttermekbe?

Figyelt kérdés
Életemben először kipróbáltam a Burger kinget...viszonylag sokan voltak, néztem és tök drága aránylag, egy menü több volt mint 2000 ft....az étel minősíthetetlen volt, a zsemle ilyen ipari puha valami volt, a hús vékony izé..bele téve egy paradicsom, egy pici sali levél és valami kis majonéz féle...a krumpli is ilyen puha valami volt a cola vizes...soha többet....egyben biztos vagyok ennyit nagyon nem ért meg, nem minőségi ételek
2023. márc. 29. 21:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

#10 nos igen. De hány bambamarha és hány kinga/meki/ kfc van.

Hozzám pl 40 km a legközelebbi "kézműves" burgerező, 3,5 a meki,8 a kfc,10 a kinga.

2023. márc. 30. 07:16
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

"Akkor úgy kérdezem miért ízlik az embereknek a rossz minőségű étel?"

A rossz minőségű nem szokott. De a rossz minőségű nem is a neked nem ízlik szinonimája.

2023. márc. 30. 07:25
 13/28 A kérdező kommentje:
12. Az minőség szerinted hogy egy kis salit és egy pici szelet paradicsomot tesznek bele? Szerinted minőségi marhahúsból van és minőségi zsemle lenne?
2023. márc. 30. 07:31
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem teljesen átlagos, semmi rossz nincs benne.
2023. márc. 30. 07:32
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

#10 Nincs sajt a Whopperben? Nem olyat vettél.

[link]

Nem tudom, mennyibe kerül. Mindenesetre nem hiszem, hogy kevesebb zöldség lenne benne, mint amire hivatkoztál, legalábbis kép alapján. De ha igen, az sem jelentene semmit, nem az a legdrágább tétel. Alapanyagokról pedig lehet gondolkodni, képzelődni, hogy az egyik biztos Kobe marha, a másik valami gyógyszerezett hibrid, meg a zsömle is biztos műanyag...

2023. márc. 30. 07:45
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
A sajátomhoz vagyok szokva. A nagy láncoké minősíthetetlen.
2023. márc. 30. 07:48
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem a Bamba burgerei sem ízlenek, ami azt illeti. A BK viszont szerintem a legalja, legalábbis az én ízlésem szerint.
2023. márc. 30. 07:59
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne rossz minőségű? Átlagos. Semmi extra, nem az amit fine dining étterem degusztacios menüje részeként adnának, de a minősége lefelé sem lóg ki. Legalábbis bármikor szívesebben eszem egy mekit vagy bkt, mint egy lepukkant kínait, ahol a fáradt olaj folyik a szezámmagos csirke bundája rétegei között.

Nem kapsz tőle ételmérgezést, van benne szénhidrát, zsír, fehérje, némi rost. Megnézve az átlag magyar (de mondhatnék más nemzeteket is simán) otthoni konyhai tudását sem több, sőt.

Azon el lehet vitatkozni hogy vajon a beltartalmi értékei napi szinten fogyasztva megfelelőek lennének, de étterembe a többség nem ezért megy.

2023. márc. 30. 08:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezeknek jó a marketingjük.
2023. márc. 30. 08:09
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
Csináljatok magatoknak hambit nulláról, sose fordultok vissza. A buci normál kalácstészta, csak a mazsola hiányzik belőle, a hús bármilyen 30% zsírtartalmú, lehetőleg fele sertés, fele marha, meg egy kis igazítás a zsírtartalmon ledarált füstölt szalonnával. Kisütni a szögletes, bordás öntvényserpenyőnél nemigen van tökéletesebb. Jó bükkfán füstölt sajt, csipet friss fokhagyma, pár csepp mustár szintén a jó irányba viszi. Zöldségek, szószok tetszőlegesen, ahogy a legjobban szereted. Gyakorlatilag megkönnyezi az ember, olyan durván ott van.
2023. márc. 30. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!