Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A pizza me miért ilyen drága,...

A pizza me miért ilyen drága, egyáltalán megéri?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Mert mindennek felment az ára, így a pizza sem maradhatott ki. Már a legolcsóbb rossz minőségű fóliás pizzák ára is kb 2x annyi lett. Én aldi kemencéset szoktam venni, mert minőségben is megfelel nekem és a legolcsóbb. 3db van benne és 1500 ft szokott lenni.
2022. nov. 30. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Minden drága, csináld magadnak, olcsóbban kijössz.
2022. nov. 30. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Hat nekem meg, mert egy 32 centis pizza eleg nekem ebedre es vacsira :D

Es a mai arak mellett, ha normalisan reggelizem-ebedelek-vacsorazok (es en fozok) nem uszom meg egy pizza arabol a napi kajam, ha valtozatosan akarok enni.

De ha otthon sutod, olcsobb vegulis. Na de az meg ido. Valamit valamiert.

2022. dec. 1. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

A pizza sütő kemencék igen sokat fogyasztanak és gondolom te is tapasztalod, hogy az energia árak jelentősen megugrottak. Másrészt az alapanyagok is drágábbak lettek például nézd meg a sajt árát.

Szerintem sajnos ez csak még drágább lesz.

2022. dec. 1. 06:27
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
A pizzáknak kb harmada feltét, sonka, sajt, paradicsom, stb ezt számoljuk 5.000Ft/kg áron, a tészta részét meg 500Ft/kg áron. Így 1 kg pizza anyaga kb 2.000 Ft, egy darab pizza szerintem fél kg lehet, tehát egy pizza alapanyaga 1000 Ft. A sütés meg a magas hőmérsékletre felmelegítés miatt legalább fél óra, talán 1 is, 70-140 Ft, attól függően, hogy belefér-e a kedvezményes árba. Szóval 1.140 Ft egy pizza otthon. A pizza me-ben mennyi, megéri?
2022. dec. 1. 07:06
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
Ők kifejezetten finom pizzát csinálnak, nem olyat, mint pl a Pizza Forte.
2022. dec. 1. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
A pizza me egy divat. Ennek az árát (is) meg kell fizetni, ha ott eszel.
2022. dec. 1. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

A kérdés feltevésében benne van az is, hogy neked nem éri meg, mert drága.

A drágaság megítélése szubjektív, a vásárló dönti el, hogy egy adott termékért jó szívvel, vagy bosszankodva fizeti ki annak az árát, vagy meg sem vásárolja.

2022. dec. 1. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak csináltam, de még úgy is nagyon drága. A szószt üvegest raktam rá, esetleg úgy olcsóbb, ha azt is sajátot főzök. A mozarella a tetejére marha drága. Meg a feltétek is (sonka, szalámi, ananász, kukorica...minden drága)
2022. dec. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!